Turcan cere demisii: "Guvernul Grindeanu, la ceas de seară, a săvârşit o mârşăvie"

O întreagă Românie aşteaptă că "jupân" Dragnea să demonstreze că a înţeles ce se întâmplă şi că Grindeanu şi Iordache să îşi dea demisia.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Grindeanu, ministrul de Justiţie, Florin Iordache, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze după "ticăloşia care a nemulţumit o întreagă Românie şi a sfidat orice regulă de bun simţ", a declarat luni liderul interimar al PNL, Raluca Turcan.

"Guvernul Grindeanu, la ceas de seară, a săvârşit o mârşăvie, o mârşăvie care a dus automat la albirea dosarului şefului său de partid, Liviu Dragnea. Această ticăloşie pe care a săvârşit-o Guvernul Grindeanu a nemulţumit o Românie întreagă, a uimit o lume întreagă şi a sfidat orice regulă de bun simţ şi de decenţă. Am văzut că dl Grindeanu a dat înapoi, a abrogat ordonanţa, dar nu a spus niciun cuvânt despre asumarea greşelii, acelaşi domn Grindeanu abrogă o ordonanţă pentru că a greşit, pentru că s-a comportat incorect faţă de miile de români care respectă legea şi care vor un tratament egal în faţa legii.", a declarat Turcan, citată de Agerpres, la Parlament, după şedinţa comisiei de unificare a PNL.

În opinia Ralucăi Turcan, în acest context, PNL consideră că toţi cei vinovaţi de adoptarea ordonanţei de mutilare a Codului Penal trebuie să-şi dea demisia.

"De asemenea, dl Iordache trebuie să-şi dea demisia şi să nu mai emită nicio pretenţie de consultare sau de dialog pe o ordonanţă pe care a executat-o strict în beneficiul dlui Dragnea. În acelaşi timp, în Parlamentul României dl Dragnea este în continuare jupân şi o lume întreagă, o Românie întreagă aşteaptă ca acest jupân să demonstreze că a înţeles ceva din ceea ce se întâmplă. Din nefericire, dl Dragnea demonstrează, prin fiecare apariţie, prin fiecare cuvânt, că nu a înţeles nimic din ceea ce aşteaptă şi ce solicită românii", concluzionează Turcan.