Udrea: PMP are un tată, pe Traian Băsescu şi o mamă, Elena Udrea

Elena Udrea, adusă cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015
Elena Udrea, adusă cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015 (Epoch Times România)

Dacă Partidul Mişcarea Populară are un tată, metaforic vorbind, pe fostul preşedinte Traian Băsescu, sigur are şi o mamă, pe Elena Udrea, a declarat, la RFI, fostul ministru al Turismului.

"Dacă PMP are un tată, ca să vorbesc metaforic, pe Traian Băsescu, sigur are şi o mamă, pe Elena Udrea. Am condus Partidul Mişcarea Populară, în timpul meu, acest partid a avut rezultate foarte bune şi la europarlamentare şi la prezidenţiale şi evident că mi-aş dori în calitate de parlamentar independent să votez un Guvern cu Traian Băsescu prim-ministru".

Cum rămâne cu problemele din justiţie ale Elenei Udrea?

"Cetăţenii au posibilitatea să aleagă pe cine doresc să-i reprezinte în timpul unor alegeri. Pe de altă parte, sistemul ăsta a vrut, ca eu în timpul campaniei să fiu permanent prezentată ca un simbol al politicienilor care au probleme penale, de aceea sunt toată ziua ba la DNA, ba la ÎCCJ. Problemele pe care eu le am în justiţie sau dosarul pe care eu îl am în justiţie trebuie să meargă mai departe, conform legilor din România şi judecat, desigur, în mod corect, nu la presiunea sistemului", a explicat Elena Udrea.