UPDATE: Klaus Iohannis îşi lansează candidatura la Preşedinţie la un miting ACL în faţa Guvernului

Preşedintele PNL Klaus Iohannis
Preşedintele PNL Klaus Iohannis (Epoch Times România)

UPDATE: "Pornesc în această bătălie pentru preşedinţia României cu încredere şi convingere", a declarat sâmbătă Iohannis, în faţa a aproximativ 30.000. de susţinători prezenţi la mitingul ACL din Piaţa Victoriei.

Prezidenţiabilul ACL a mai declarat că viziunea sa este "România lucrului bine făcut" şi că îşi doreşte să facă din România "o ţară care ştie ce vrea şi care poate ceea ce vrea."

"Mărturisesc, nu e uşor, e un moment special pentru mine. Nu m-am gândit că voi fi aici, nici în urmă cu 30 de ani, când am început să predau ca profesor, nici în urmă cu 14 ani, când am devenit primar. Nu m-am gândit că eu, un profesor de liceu, cu nume de neamţ, dintr-un oraş din centrul ţării, voi fi astăzi în faţa a zeci de mii de oameni entuziaşti, vorbind în numele a milioane de susţinători, cu o viziune pentru România. Democraţia şi libertatea au făcut acest lucru posibil. Dar mai ales voi, cetăţenii acestei ţări, cu generozitatea voastră, cu deschiderea voastră, voi aţi făcut acest lucru posibil. Este o onoare şi o mare responsabilitate. Pornesc în această bătălie pentru Preşedinţia României cu încredere şi convingere", a declarat Iohannis, citat de Gândul.

Iohannis s-a autodefinit drept "un om al faptelor, nu al vorbelor goale", "un om al promisiunilor onorate, nu al scandalului şi spectacolului", "un om care construieşte, nu care distruge" şi i-a provoacat pe contracandidaţii la o dezbatere serioasă.

* * *

Klaus Iohannis, preşedintele PNL, îşi lansează sâmbătă candidatura pentru funcţia de preşedinte al statului, în cadrul unui miting organizat de ACL în faţa Guvernului, clădire în care îşi desfăşoară activitatea contracandidatul său de la PSD, Victor Ponta.

La miting au sosit lideri marcanţi din cele două partide. Klaus Iohannis şi-a făcut apariţia însoţit de Vasile Blaga, şeful său de campanie. La manifestare sunt aşteptate cca. 50.000 de persoane, invitate de cele două partide din alianţă, PNL şi PDL.

În faţa Guvernului va fi amplasată o scenă şi un podium care să le permită vorbitorilor să ajungă în mijlocul celor prezenţi. De asemenea, organizatorii vor monta în Piaţa Victoriei ecrane pe care se va transmite live evenimentul.

Lansarea va fi ”un eveniment clasic de campanie”, potrivit organizatorilor, iar Klaus Iohannis va ţine un discurs la finalul acţiunii. Vor lua cuvântul şi preşedintele PDL, Vasile Blaga , precum şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă (PDL), secretarul general al PNL, Marian Petrache, prim-vicepreşedintele PDL Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu.

Lansarea programului prezidenţiabilului ACL, Klaus Iohannis, având ca temă ”România lucrului bine făcut” va avea loc luni seară, la Palatul Parlamentului.

Traficul rutier este parţial blocat în zona Piaţa Victoriei şi se va putea circula pe Bulevardul Aviatorilor - Calea Victoriei - Bulevardul Lascăr Catargiu şi Şoseaua Nicolae Titulescu - Bulevardul Iancu de Hunedoara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne