Vanghelie, clasic: Funcţia mea este Marian Vanghelie, fac faţă pe orice domeniu

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie (Epoch Times România)

Ajuns în faţa instanţei pentru un nou termen în dosarul de corupţie în care este judecat, fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, le-a declarat jurnaliştilor prezenţi că lucrează la un nou proiect care i-ar permite să se susţină financiar.

"O să vă detaliez cu ce mă ocup, într-o perioadă scurtă. Sunt talentat de la natură, eu n-am nevoie de o funcţie. Funcţia mea este Marian Vanghelie. Pe orice domeniu dacă vreţi să mă puneţi, şi pe business şi pe economic, fac faţă fără nicio problemă.

Asta e de la natură. Unii se chinuie câte zece ani în facultate, pe alţii Dumnezeu i-a înzestrat, le-a pus mâna în cap şi le-a dat putere să înţeleagă", a precizat Marian Vanghelie, citat de Mediafax.

Întrebat dacă are de gând să facă afaceri în domeniul turismului sau în comerţ, fostul edil a replicat: "Îmi plac lucrurile mari, cu pensiunile se ocupă oamenii mai în vârstă".

Marian Vanghelie a vorbit şi despre fuziunea dintre PMP-ul lui Traian Băsescu şi UNPR-ul condus de Valeriu Steriu.

"Îl văd pe Traian Băsescu printre cei care ştiu politică. Ştie politică de organizare, înţelege şi politica naţională, înţelege şi politica internaţională. E plus valoare la ce a făcut. Traian Băsescu ştie ce are de făcut, merge pe paşi. Roata nu se inventează, nici apa caldă", a punctat fostul primar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne