Vicepreşedinte senior vede un mesaj de iubire în Shen Yun



Sixtus Oechsle participă la spectacolul Shen Yun susţinut la Teatrul Merriam din Philadelphia în 4 mai 2013.
Sixtus Oechsle participă la spectacolul Shen Yun susţinut la Teatrul Merriam din Philadelphia în 4 mai 2013. (The Epoch Times)

PHILADELPHIA – Pentru Sixtus Oechsle, Shen Yun Performing Arts a fost o experienţă profundă.

“Pentru mine este un mesaj universal, într-adevăr, este vorba de iubire”, a spus dnul Oechsle în timpul pauzei la Teatrul Merriam în 4 mai. “Există un singur lucru care ne va salva pe toţi şi anume iubirea.”

Dnul Oechsle este un consultant în comunicaţii şi în prezent vicepreşedinte senior al Incite Communication. În trecut el a fost director executiv al departamentului de identitate corporativă la Shell, unde a condus multiple echipe.

Shen Yun Performing Arts, o companie de muzică şi dans clasic chinez cu sediul în New York, prezintă în fiecare an o renaştere a culturii chineze vechi de 5.000 de ani ce abundă de o gamă profundă de principii şi virtuţi.

Ceea ce l-a impresionat pe dnul Oechsle a fost fundalul digital care utilizează o tehnologie patentată pentru a accentua dansul clasic chinez.

“Fundalurile digitale sunt ferestre magice către tărâmuri complet diferite”, explică website-ul companiei. “De la vaste întinderi de iarbă într-un dans la eleganţa sublimă a pavilioanelor Dinastiei Tang într-altul; de la câmpurile prăfuite de luptă la plajele tropicale şi de la vârfurile din Himalaya până la peisajele pitoreşti al Deltei Râului Galben – proiecţiile digitale extind şi transformă infinit scena.”

Fundalurile digitale oferă o perspectivă diferită, a spus dnul Oechsle.

“Vorbesc despre profunzime”, a spus el. “În majoritatea spectacolelor de pe Broadway scena este pur si simplu ca un cadru pictat, şi este mai degrabă statică. Aici, fundalul digital face ca partea din spate a scenei să se îndepărteze, ceea ce este cu adevărat interesant.”

Informaţii oferite de Frank Liang şi Zachary Stieber

Shen Yun Performing Arts, cu sediul în New York, are trei companii aflate în turnee care susţin spectacole simultan în jurul lumii. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi shenyunperformingarts.org

Shen Yun Performing Arts va susţine spectacole la Teatrul Proctor din Schenectady, N.Y., în 9 mai şi la Oncenter Crouse Hinds Theater în Syracuse, N.Y., în 12 mai.

The Epoch Times este onorat ca sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.