Vlad Voiculescu: Nimeni nu a votat un program pro-corupţie. Totul are o limită!

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este total nemulţumit de modul în care se comportă actuala coaliţie PSD-ALDE ajunsă la putere în urma alegerilor parlamentare.
Vlad Voiculescu (Ministrul Sanatatii)
Vlad Voiculescu (Ministrul Sanatatii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Foarte rar în timpurile moderne o dictatură s-a instalat dintr-odată. Dictatorii îşi iau puterea treptat, ocupând instituţiile importante, forţând legile şi constituţia, schimbându-le după bunul plac şi închizând gura societăţii civile, a atras atenţia duminică, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru tehnocrat Vlad Voiculescu, comentând pe marginea scandalului declanşat de Legea graţierii.

"Un fals argument pe care dictatorii îl folosesc cu predilecţie este acela al "legitimităţii" lor. Al legitimităţii lor prin vot (chiar dacă nimeni nu a votat un program pro-corupţie, chiar dacă ce fac ei este lipsit de orice urmă de civism sau patriotism!) şi al lipsei de legitimitate al tuturor celorlalţi: cetăţeni, asociaţii, investitori, organizaţii internaţionale, străini... şi în general a oricui se/s-ar putea opune dorinţei lor de putere!", a declarat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii a atras însă atenţia că nimeni nu poate contesta sau ascunde protestele cetăţenilor.

"Şi totul are o limită! Dacă nu ieşi tu, ies ei... din puşcării!", a adăugat Vlad Voiculescu.