Ziua 105. "Le stăm ca un ghimpe în coaste, iar acest lucru ne motivează teribil!"

Protestatarii #rezist au revenit lângă Guvern, căruia îi cer demisia neîntrerupt, de 105 zile, pentru a le reaminti celor de la putere că-şi doresc să trăiască într-o Românie condusă de politicieni cinstiţi şi interesaţi de binele ţării.
Protest
Protest (Epoch Times)

Imnul României a răsunat din nou în Piaţa Victoriei, urmat de scandarea ''Demisia!'', iar telefoanele şi lanternele protestatarilor #rezist au luminat în noapte.

Protest
Protest (Epoch Times)

Rămaşi câteva zeci după ce au fost câteva sute de mii în punctul culminant al protestelor stârnite de adoptarea OUG 13, protestatarii continuă să revină seară de seară în Piaţa Victoriei, convinşi că prezenţa lor chiar face o diferenţă în evoluţia lucrurilor, căci ei sunt nucleul cărora li se alătură alte mii de oameni când puterea derapează, exact aşa cum s-a întâmplat după ce comisia juridică din Senat a adoptat amendamente în favoare graţierii corupţilor. Reamintim că atunci în jur de 2000 de persoane au ieşit în Victoriei, alăturându-se protestatarilor #rezist care sunt acolo seară de seară.

Protest
Protest (Epoch Times)

În consecinţă, protestatarii se declară ferm hotărâţi să revină la Guvern până când ţara va scăpa de corupţi şi penali.

"Suntem în Piaţă zi de zi de atâta amar de vreme şi observ că în ultima perioadă s-au intensificat denigrările la adresa noastră, ba chiar au început anumite abuzuri din partea jandarmeriei cum a fost cazul colegei noastre de acum două săptămâni.

Dacă este să judecăm logic, toate aceste intimidări se întâmplă pentru că noi îi deranjăm, le stăm ca un ghimpe în coaste iar acest lucru ne motivează teribil. Asta înseamnă că venitul nostru în Piaţa Victoriei în fiecare seară chiar contează. De aceea vom continua să ieşim atât cât va fi cazul, până vom scăpa de toţi corupţii şi penalii de cel mai înalt nivel până la bază", declară o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un alt protestatar apreciază că Piaţa a arătat că este puternică (dovadă abrogarea OUG 13, reversarea votului pe amendamentele privind corupţia etc.) şi lansează un apel la continuarea a ceea ce s-a început pe 31 ianuarie, când românii s-au mobilizat pentru a stopa legiferarea hoţiei.

"Revin azi în Piaţă după un weekend departe de Bucureşti. Mă cheamă speranţa că românii se vor trezi. Am arătat că suntem puternici. Le e frică de noi, asta am simţit în ultima săptămână! Trebuie să continuăm ! România, trezeşte-te!", spune protestatarul.