Ziua 111. "Nimic pentru popor, totul pentru ei. Îşi doresc totalitarism, noi ne dorim o societate deschisă"

Au trecut 111 zile de când Guvernul Grindeanu a adoptat, "noaptea ca hoţii", infama OUG 13 în favoarea infractorilor. Strada a reuşit până la urmă să oprească prăpădul, însă pericolul e departe de a fi trecut, susţin protestatarii #rezist, care au revenit din nou în Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Alexandru Socol - bSk)

Imnul României şi scandarea "Demisia" au răsunat din nou sub ferestrele Guvernului din Piaţa Victoriei, unde, în urmă cu 111 zile, era adoptată ordonanţa nr. 13 care mutila Codurile penale.

Protestatarii #insistă să ceară demisia celor vinovaţi, precum şi schimbarea fundamentală a modului în care este condusă ţara, astfel încât în prim-plan să fie grija faţă de oameni şi bunăstarea lor, nu cea faţă de politicienii cu probleme în justiţie.

Protest
Protest (Alexandru Socol - bSk)

"Protestul din Piaţa Victoriei este util, este necesar şi din păcate este obligatoriu. Ne obligă nesimţirea şi tupeul politicienilor al căror singur scop este furtul. Nimic pentru popor, totul pentru ei. Avem un aparat de stat supradimensionat, greoi şi ineficient. Birocraţie, nepotisme, diletantism.

PSD, ALDE, UDMR, parţial PNL: dinozauri, politicieni rupţi de realitate. Corupţi, roşi de lichelism. Ei îşi doresc totalitarism, noi ne dorim o societate deschisă şi eficientă. Vi se pare normal ca, la Centenarul Marii Uniri, să nu avem autostrăzi care să lege provinciile istorice? La final, un gând bun pentru România şi pentru români. Doamne-ajută!", a declarat unul dintre protestatarii #rezist.

Protest
Protest (Alexandru Socol - bSk)

Un alt manifestant a atras atenţia că România duce lipsă de politicieni cu moralitate, integri şi cu frică de Dumnezeu.

"Noi, cei care ieşim în Piaţa Victoriei şi în alte oraşe, reprezentăm REZISTENŢA ACTIVĂ împotriva politicienilor care vor să calce în picioare statul de drept şi vor să îşi rezolve probleme personale şi de aceea, noi nu trebuie să renunţăm. Trebuie să păstrăm aprinsă flacăra chiar dacă cei mai activi suntem doar 200 de protestatari în toate oraşele", a precizat protestatarul.

În opinia lui, dacă cei 200 vor ceda, atunci vor pierde o şansă care apare "o singură dată la o generaţie" şi vor trebui să aştepte încă o generaţie să se afirme.

"Ziua în care ultimul protestatar nu mai vine în Piaţă, va fi ziua în care încă o şansă se va duce! Îmi doresc ca această zi să fie ziua în care România va avea în demnităţi publice doar oameni cinstiţi! #rezistăm, #insistăm, #reuşim!", a adăugat manifestantul.

Protest
Protest (Alexandru Socol - bSk)

La rândul său, o altă protestatară #rezist si-a exprimat speranţa că, la un moment dat, România va fi condusă de oameni integri.

"Speranţă am, doar că nu ştiu cum să o poziţionez în timp, sper că se va întâmpla cât de repede. Depinde de momentul în care va fi decapitată caracatiţa. Si atunci va trebui să fim extrem de vigilenţi să nu mai permitem niciunui penal sau prieten de penal să ajungă în funcţii înalte. Ar trebui umblat şi la Constituţie fără doar si poate", a afirmat protestatara.

Protest
Protest (Alexandru Socol - bSk)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne