Ziua 251. "Dragnea, noi o să venim în Piaţă şi când o să dai ordin să se tragă în noi!"

Un condamnat penal nu are cum să tragă România în direcţia unui "totalitarism mafiot" câtă vreme o să existe români care să apere moralitatea, normalitatea şi viitorul, susţin protestatarii rezist, lansând un nou apel la mobilizare.
Protest
Protest (Mihut Savu/Epoch Times)

UPDATE: Jandarmii au intervenit în desfăşurarea protestului, legitimându-i pe participanţi, punându-le în vedere că nu au voie să scandeze, să afişeze pancarte şi cerându-le să părăsescă Piaţa căci, în caz contrar, vor fi amendaţi.

Protest
Protest (Mihut Savu/Epoch Times)

Unii dintre protestatari au plecat dar marea majoritate au rămas, susţinând că nu se vor lăsa intimidaţi. "Nu vrem să fim conduşi de hoţi!", s-a scandat.

* * *

Protestatarii au revenit lângă Guvern, pentru a 251-a seară consecutiv, "sloganul" serii fiind "Retrageţi proiectul de modificare a legilor Justiţiei!" Anterior protestului, pe mai multe pagini de Facebook a fost lansat acest apel, căci proiectul lui Tudorel Toader de modificare a legilor Justiţiei este considerat, de multă lume, drept un atac la adresa democraţiei, a Justiţiei şi, finalmente, a statului de drept.

Drept urmare, solidari cu cei peste 3000 de magistraţi care au cerut retragerea proiectului, protestatarii se declară şi ei dispuşi să lupte până la capăt pentru a apăra moralitatea, normalitatea şi viitorul ţării de corupţi. De asemenea, oamenii transmit că nu se vor lăsa intimidaţi, indiferent ce va face puterea.

"Condamnatul Dragnea foloseşte puterea statului pentru oprirea protestelor din Piaţa Victoriei. De câteva zile echipajele Jandarmeriei ne spun pe un ton mieros că nu avem voie să venim cu pancarte şi să strigăm împotriva regimului. Dragnea se vrea şi el dictator, a ajuns la asta. Merge până la capăt, este clar o dovadă de slăbiciune, îşi joacă ultimele cărţi, disperat că pierde teren.

Dragnea, noi o să venim în Piaţă şi când o să dai ordin să se tragă în noi! Noi suntem ăia care o să plătim şi preţul ăsta ca să scăpăm România de penali! Nu ne intimidezi, nu cedăm, rezistăm. Vom merge până la capăt, un condamnat penal nu are cum să tragă România în totalitarism mafiot, atâta timp cât o să existe români ca noi gata să apere moralitatea, normalitatea, viitorul nostru fără corupţi. Dragnea trebuie să înţeleagă că politicienii ca el nu mai au cum să conducă România. A trecut vremea lor!", spune protestatarul.

Protest
Protest (Mihut Savu/Epoch Times)

La rândul său, o protestatară lansează un apel la mobilizare, reamintindu-le românilor că este nevoie de ei în stradă să apere statul de drept.

"Popor român, ieşi în stradă! Popor român, nu pleca capul în faţa infractorilor mafioţi! Popor român, ţara ta are nevoie de tine! Popor român, ieşi în stradă să aperi statul de drept! Popor român, să nu pleci capul decât în faţa lui Dumnezeu!", transmite protestatara.