Ziua 249. Infractorule Dragnea, nouă nu ne este frică de tine, mafiotule!

Votaţi să lucreze, corect şi profesionist, să găsească şi să implementeze soluţii de dezvoltare economică, politicienii la putere s-au concentrat pe favorizarea infractorilor, reamintesc protestatarii reveniţi în Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Departe de se lăsa descurajaţi de amenzi, de îngrădirea Pieţei Victoria şi, în genere, de atitudinea celor aflaţi la putere, protestatarii rezist au revenit lângă Guvern, loc de unde cer necontenit, de la adoptarea OUG 13 încoace, plecarea corupţilor din funcţiile publice şi schimbarea modului în care se face politică.

Prin prezenţa lor, protestatarii le reamintesc celor la putere că au fost votaţi pentru a lucra corect şi profesionist în interesul ţării, nu împotriva românilor care-şi doresc să trăiască într-o ţară curată, şi la propriu şi la figurat. Politica trebuie făcută pentru cetăţeni, nu pentru corupţi, cred oamenii veniţi în Piaţa Victoriei.

"Revenim în continuare în Piaţa Victoriei, în pofida ostilităţii din ce în ce mai puţin voalate a autorităţilor – de la amenzi abuzive la obstrucţii de genul închiderii perimetrului pentru presupuse lucrări de amenajare anunţate recent de viceprimarul PSD A. Bădulescu, fiindcă ostilitatea lor ne alimentează motivaţia, ne îndârjeşte.

Pe lângă faptul că ne dă apă la moară, este genul de atitudine a celor care lucrează în instituţiile publice împotriva căreia am ieşit în stradă încă din luna ianuarie şi cu care nu ne putem împaca încă dinainte de atunci. Aceşti indivizi trebuie să înţeleagă şi să accepte că treaba lor este să lucreze corect şi profesionist pentru interesul şi progresul comunităţii, nu împotriva celor care stau/stăm de-a curmezişul nelăsându-i să-şi facă jocurile pentru a-i favoriza doar pe apropiaţii partidelor lor, mai ales pe aceia care au şi probleme serioase cu legea", spune un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

Tânărul mai reaminteşte că PSD-ALDE s-a dovedit mai degrabă preocupată de soarta corupţilor - fie ei în libertate, fie după gratii - pentru că, acum, culmea ridicolului, unul dintre exponenţii coaliţiei să "identifice" şi "problema" economiei româneşti": neimpozitarea ouălor de sub găină.

"Au fost votaţi să lucreze, corect şi profesionist, să găsească şi să implementeze soluţii de dezvoltare economică. De atunci până azi, la ştiri s-a discutat enorm de mult despre timp şi energie consumate în special pentru eforturile lor de a găsi în legislaţia penală breşe şi portiţe care să-i favorizeze pe infractori. Iar din punct de vedere economic, după ce au tot emis mari „perle” (revenirea la „preistoricul” impozit pe cifra de afaceri, idei „speciale” privind pilonul II de pensii etc.), am auzit că zilele astea a avut unul dintre ei o „revelaţie” cu privire la problemele economiei româneşti: societatea pierde fiindcă nu se fiscalizează consumul de ouă din gospodăriile bunicilor!

Individul, care la rândul său a fost apărat acum o vreme de problemele sale cu legea prin refuzul parlamentarilor de a-i ridica imunitatea, a vorbit serios şi a făcut şi nişte calcule, fiindcă a emis şi nişte cifre concrete. Pe ăştia îi văd în stare, să oblige prin lege să aibă fiecare ţăran casa de marcat şi să îşi scoată singur bon fiscal la fiecare ou luat de la găinile crescute în curte. În fine, vorbind serios, cred că nu reuşesc să înţeleg foarte bine cui îşi imaginează aceşti politicieni că se adresează ori pe ce lume îşi imaginează că trăiesc. Cu cine şi la ce sunt conectaţi? Politicienii, cu toţi politrucii din jurul lor, care par de atâtea ori atât de rupţi de realitate de parcă ar trăi altundeva, poate într-un fel de distopie comună a lor", adaugă protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, o altă protestatară ţine să îi transmită lui Dragnea:

"Mafiotul Dragnea e deranjat teribil de protestul rezist. Şi-a pus secretara Carmen Dan să-i amendeze abuziv pe protestatari şi şi-a adus gorilele la Înalta Curte să intimideze martorii din proces şi să îl bată pe un jurnalist. Infractorule Dragnea, nouă nu ne este frică de tine, mafiotule! Sfârşitul tău este aproape! Rămânem în Piaţa Victoriei!", spune o protestatară.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne