Amnistie cu... premeditare? Stenograma DNA dezvăluie un posibil plan în favoarea corupţilor

Despre amnistie se vorbeşte (ba mai mult, e dată drept sigură) încă din decembrie 2016, în zilele când PSD a câştigat alegerile, reiese dintr-o stenogramă DNA.
(photos.com)

Dintr-o stenogramă din dosarul lui Tudorel Dobre, avocat suspendat în Baroul Bucureşti şi preşedintele Camerei de Comerţ Bilaterale România-Kuweit, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, reiese că, încă din timpul alegerilor parlamentare din decembrie, în anumite medii se afirma că în trei luni va fi băgată o amnistie, relatează info-sud-est.ro.

Redăm stenograma care surprinde o discuţie din 15 decembrie 2016, purtată la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României:

"Dobre Tudorel: Am văzut că mi-ai dat ieri un mesaj să-ţi răspund. Spune-i omului în felul următor, aşa, deci, după, c-am avut d-astea, discuţii… În, imediat după (neinteligibil), o să dea o amnistie.

Investigator: Pentru el?

Dobre Tudorel: Pentru… pentru el?!? Pentru toţi va fi! Da? Deci în 3 luni de zile ăştia bagă!

Investigator: Oamenii ăia?

Dobre Tudorel: O să merg…

Investigator: Oamenii ăia?

Dobre Tudorel: O să merg şi eu când vin acolo să vorbesc cu ăsta de la birou, unde e el acolo (mimează semnul braţelor prinse în cătuşe)

Investigator: Dar…

Dobre Tudorel: Unde e el acolo să beneficieze de…

Investigator: Aveţi pe cineva?

Dobre Tudorel: … condiţii mai bune!

Investigator: Păi, dacă nici dumneavoastră n-aveţi… las-o în p*** că nu mai are nimeni…

Dobre Tudorel: Cum? Păi, nu, nu, păi nu. Îl băgăm acolo să fie… să aibă grijă de el. Să-l… Dar în 3 luni se dă o amnistie!