Întâlnire Grindeanu - Ponta la Guvern. Se rupe premierul de Dragnea? [surse]

Cunoscut ca rival al lui Liviu Dragnea în PSD, Victor Ponta s-a întâlnit luni cu premierul Grindeanu despre care se spune că ar fi intrat şi el în dizgraţia liderului suprem al social democraţilor.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu)
Loredana Diacu
14.02.2017

Sorin Grindeanu şi fostul premier Victor Ponta s-au întâlnit, luni, la Guvern, relatează hotnews.ro citând surse guvernamentale. Potrivit publicaţiei citate, informaţia a fost publicată iniţial de stiripesurse.ro, care susţine că fostul premier “şi-ar dori să-şi facă prezenţa în actualul cabinet condus de Sorin Grindeanu”.

Întâlnirea dintre actualul şi fostul şef al Guvernului a avut loc pe fondul răcirii relaţiilor dintre Dragnea şi Grindeanu, în contextul în care, potrivit Hotnews, decizia abrogării ordonanţei 13 ar fi fost luată unilateral de premierul Grindeanu, în ciuda opoziţiei manifestate de Dragnea şi Tăriceanu.

Victor Ponta (cunoscut drept unul din adversarii lui Liviu Dragnea în PSD, cei doi aflându-se mereu pe poziţii de rivalitate internă, chiar dacă în public au păstrat aparenţa unor bune relaţii) - nu a putut fi contactat pentru explicaţii.

În aceeaşi cheie a unei posibile rupturi între Grindeanu şi Dragnea ar putea fi interpretat şi atacul dur lansat duminică seară de România TV la adresa premierului Grindeanu. RTV a difuzat imagini filmate de site-ul Cancan.ro din care reiese că prim ministrul a petrecut sâmbătă la un restaurant din Herăstrău alături de afaceristul Petrică Hogea, despre care RTV arată că a fost condamnat la închisoare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor