Sorin Oprescu s-a întors în arest. Starea sa nu necesită spitalizare

Primarul suspendat al Capitalei se întoarce la "beciul domnesc", după ce medicii au constat că afecţiunile de care suferă pot fi tratate şi în arest.
Sorin Oprescu
Sorin Oprescu (Epoch Times România)

Sorin Oprescu a fost reîncarcerat în Arestul Poliţiei Capitalei, după ce medicii Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde Oprescu a fost supus unor investigaţii, au stabilit că bolile de care suferă nu impun spitalizarea, relatează Mediafax.

Oprescu a părăsit spitalul marţi, în jurul orei 16.00, însoţit de doi poliţişti care l-au urcat în duba Poliţiei şi l-au dus în Arestul Capitalei, unde edilul este încarcerat din 6 septembrie, în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

Edilul a fost dus sâmbătă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost supus unor coronografii. În urma investigaţiilor, nu au fost găsite probleme foarte grave, doctorii concluzionând că bolile de care suferă primarul pot fi tratate în unitatea de arest, au declarat surse din poliţie pentru Mediafax.

Reamintim că Oprescu a fost dus la spital la recomandarea expresă a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, care avertiza vineri că, în cazul în care recomandările făcute Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă, unde se afla edilul, nu sunt luate în considerare, instituţia pe care o conduce se poate adresa ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

"Avem în vedere diabetul avansat de care suferă Oprescu, faptul că s-a plâns că a mâncat numai din alimentele care i-au fost aduse la pachet, şi-a expirat cota şi, din păcate, nu prea mai are cu ce se hrăni respectând regimul pentru boala de care suferă", declara Ciorbea, citat de Agerpres, la finalul unei conferinţe de presă în care s-au prezentat concluziile raportului echipei ce a efectuat o investigaţie la locul de detenţie a primarului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne