Surse: Sorin Oprescu suferă de 12 afecţiuni.

Avocaţii lui Oprescu vor cere ca edilul să fie internat din nou în spital, pe motiv că acesta ar suferi de o duzină de boli.
Sorin Oprescu
Sorin Oprescu (Epoch Times România)

Arestat preventiv pentru luare de mită, primarul suspendat al Capitalei ar suferi, potrivit unor surse medicale citate de B1 TV, de 12 afecţiuni.

Printre acestea, cele mai grave ar fi că Sorin Oprescu ar avea un nodul la plămân cu un risc oncologic şi diabet. Potrivit respectivelor surse, cât de curând se va face o nouă solicitare ca Oprescu să fie mutat într-un spital pentru noi investigaţii medicale, după care avocaţii vor face o nouă solicitare pentru internare.

Reamintim că Oprescu, primar suspendat şi fost director al Spitalului Universitar din Capitală, a fost internat, câteva zile, în Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost supus unor investigaţii. Joi, 29 septembrie, Sorin Oprescu a revenit în arest după ce medicii au constatat că starea sa nu necesită spitalizare şi că afecţiunile de care suferă pot fi tratate şi în detenţie.

Sorin Oprescu, omul cu cel mai mare număr de votanţi din România după preşedintele ţării, a fost arestat preventiv, pe 6 septembrie, sub acuzaţia de luare de mită, după ce procurorii anticorupţie l-au prins cu bani marcaţi asupra sa.

Oprescu este acuzat că a înfiinţat în administraţia locală din Municipiul Bucureşti un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituţiilor publice aflate în subordinea Primarului trebuiau să remită o parte din profitul brut realizat din execuţia acelor contracte, cu titlul de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului Primarului Municipiului Bucureşti.

"Astfel, executantul păstra pentru sine între 30% şi 33% din profitul brut, iar diferenţa era remisă funcţionarilor din cadrul aparatului primarului Municipiului Bucureşti, cu titlul de mită, un procent de 10% din valoarea contractului fiind cerut pentru inculpatul Oprescu Sorin Mircea.", arată DNA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne