Antonescu: Refuz să mai explic în faţa tribunalului de la România TV şi Antena 3 de ce nu-l înjur pe Băsescu

Mihai Gâdea şi Crin Antonescu într-o emisiune la Antena 3
Mihai Gâdea şi Crin Antonescu într-o emisiune la Antena 3 (Epoch Times România)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică, în cadrul unei emisiuni la România Tv, că preşedintele Traian Băsescu nu mai este o miză pentru lupta electorală, adăugând că refuză să mai explice seară de seară "în faţa tribunalului de la Antena 3 şi România Tv" de ce nu-l mai înjură pe acesta.

„Eu refuz acest tribunal de fiecare seară de la dumneavoastră şi Antena 3, în care trebuie să răspund de ce nu mi-am făcut datoria să-l înjur pe Traian Băsescu. Nu riscăm să plictisim cu această tema?”, a subliniat Antonescu.

În opinia lui Antonescu, şeful statului nu mai are putere, astfel că nu mai este el ţinta bătăliei politice.

„Nu mai avem pe ce să dăm bătălia cu Traian Băsescu. Cu cât are Traian Băsescu mai puţină putere, cu atât scade şi tonul meu. E evident că are mai puţină putere”, a adăugat acesta.

Liderul liberal a ironizat şi sondajele care îl dau în scădere liberă, sugerând că rezultatele ar fi de fapt manipulate.

"În fiecare săptămână scad dramatic în sondaje. Ceea ce e surprinzător e de ce fac obiectul atâtor atacuri?", a precizat Antonescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne