Arbitru român depistat pozitiv cu virusul Sars-Cov (FRF)

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că încă un arbitru a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urma testărilor efectuate în ultimele zile, acesta fiind al treilea oficial aflat în această situaţie. Cei trei au fost retraşi de la delegări.
(Christof Koepsel / Bongarts / Getty Images)

Forul conducător oficial al fotbalului în România a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că un al treilea cavaler al fluierului a fost găsit pozitiv la COVID-19, în urma testărilor efectuate în ultimele zile.

Pentru moment, cei trei arbitri au fost retraşi de la delegări.

De asemenea, colegii săi cu care a intrat în contact în ultimele zile au intrat în izolare, urmând să se testeze din nou.

FRF nu a precizat numele celui de-al treilea arbitru, însă potrivit presei, ceilalţi doi ar fi Robert Avram şi Iulian Călin.

Lotul pentru Liga 1 şi meciurile din play-off-ul Ligii 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceştia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie şi până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport