Bodea, exclus din PNL: "Partid istoric caut obedienţi pentru sinucidere în grup. Ofer lesă şi botniţă"

Pentru ca şi-a exprimat public nemulţumirea faţă de conducerea PNL, dar mai ales faţă de preşedintele Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că se comportă ca un Kaiser în relaţia cu partidul, senatorul Cristian Bodea a fost exclus din formaţiune. "Un fleac, s-au ciuruit singuri!", a reacţionat senatorul.
Cristian Bodea
Cristian Bodea (Epoch Times România)

La propunerea purtătorului de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, Biroul Politic Naţional al liberalilor l-a exclus miercuri pe Cristian Bodea din partid. Reacţia celui mai vocal liberal de după alegerile locale nu s-a lăsat mult aşteptată.

"Aşa se răsplăteşte verticalitatea şi sinceritatea în PNL. Felicitări, Cristi!" Un fleac, s-au ciuruit singuri! Pilat din Deal a ordonat, orbeşte ei s-au executat! Când ţi se flutură dosarul pe sub nas la Cotroceni, nici nu prea ai de ales, oricât de mare "presh" te dai tu la lume. Ceea ce nu le scuză "performanţa" de a face partidul praf. Dar Kaiserului nu îi trebuie oameni deştepţi, ci obedienţi.

Şi uite aşa, Milica al II-lea va distruge şi el un partid istoric. Iar Alina Gorghiu va fi folosită peste veacuri pentru a ilustra cuvântul "marionetă". În timp ce Vasile Blaga va sta cuminte în lanţul şantajului până când vor mai avea nevoie să ţină pediştii captivi. Mai lipseşte să îl atragă şi pe Băsescu în cuşca de la Cotroceni şi planul de manipulare al dreptei e finalizat.

Am înţeles şi eu, în sfârşit, ce înseamnă să fii "popular", ca doctrină: să taci naibii şi să execuţi! Faină acoperire pentru dictatură, Kaisere!", a fost reacţia senatorului Cristian Bodea.

Biroul Politic Naţional al PNL a decis, în cadrul şedinţei de miercuri, excluderea din partid a lui Theodor Paleologu şi Cristian Bodea, deveniţi extrem de vocali după dezastrul înregistrat în Capitală de liberali, a anunţat şefa liberalilor Alina Gorghiu.

"S-a discutat despre cele două excluderi, au fost supuse la vot. Cei doi colegi au fost excluşi prin votul colegilor noştri. Regret că s-a ajuns la aceste concluzii", a precizat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne