Bodea: Nu mai accept dictatura, n-am săturat să stau cu pumnul în gură. PNL nu este al lui Iohannis

Cel mai vocal dintre liberali după alegerile locale - Cristian Bodea - cere din nou delimitarea partidului de preşedintele Klaus Iohannis, la adresa căruia a lansat o serie de acuzaţii grave.
Senatorul PNL Cristian Bodea
Senatorul PNL Cristian Bodea (facebook.com)

PNL trebuie să redevină un partid de dreapta, liber şi nesupus, nu să stea sub papucul preşedintelui Klaus Iohannis, care a impus o adevărată dictatură în cadrul formaţiunii, a declarat marţi, pe contul său de Facebook, senatorul PNL Cristian Bodea, chestor al Senatului.

"Cristian Bodea vrea un partid liberal liber! Nu pleacă nicăieri! Spre dezamăgirea unora din vârf, nu mă interesează ALDE. Nu sunt prost să mă parchez într-un cimitir de elefanţi şi la mâna "învietorului" Dragnea. Cristian Bodea rămâne în PNL şi luptă până la capăt! Pentru un partid liberal LIBER! Pot ei încerca să îmi închidă gura, dându-mă afară. Dar, nu îmi pasă!

M-am săturat să stau cu pumnul în gură de un an jumate! M-am săturat să mi se spună să nu gândesc, ci să proslăvesc! Mă doare "coloana"! Mai bine analist politic fericit, decât liberal gârbovit şi îngrădit! Cristian Bodea nu pleacă din PNL!", a declarat Cristian Bodea.

Senatorul PNL a atras atenţia că el a luptat pentru partidul acesta 16 ani, din 2000, şi a adus rezultate mari la Bihor, alături de ceilalţi liberali bihoreni.

"Nu mă va da pe mine afară Iohannis, paraşutat în partid pe uşa din dos, de 3 ani. Cristian Bodea nu mai acceptă dictatura în PNL! Nu mai acceptă preşedinţi impuşi de Iohannis! Nu mai acceptă discursuri impuse de Iohannis! Nu mai acceptă să trăiască în frică într-un partid LIBERAL! PNL nu este al lui Iohannis, este al liberalilor!

PNL trebuie să îşi aleagă conducerea într-un Congres democratic, nu la ordine nemţeşti! PNL trebuie să redevină un partid de dreapta, liber şi nesupus! Nu mor leii când vor hienele! ", a subliniat Cristian Bodea.