Campanie murdară pentru Ponta: pliante anti Iohannis descoperite la sediul PSD Gorj

Sigla Partidului Social Democrat (PSD)
Sigla Partidului Social Democrat (PSD) (Epoch Times România)

Mii de pliante denigratoare la adresa prezidenţiabilului ACL Klaus Iohannis au fost distribuite în tot judeţul Gorj. Potrivit tele3.ro, de distribuirea materialelor în care primarul Sibiului este acuzat de trafic internaţional de copii, interese ascunse, relaţii penale şi etc s-a ocupat staff-ul de campanie al lui Victor Ponta.

Coletele cu materialele denigratoare au fost descoperite de jurnalişti chiar în sediul de partid al PSD Gorj, în timpul unei conferinţe de presă. Pachetele, depozitate chiar lângă afişele cu Victor Ponta, erau inscripţionate cu mesajul „pliante negative” iar adresa pe care au fost distribuite aparţine unui membru PSD.

Potrivit pandurul.ro, nici când li s-au arătat pliantele, liderii gorjeni nu au recunoscut că le aparţin. Ciprian Florescu, vicepreşedinte PSD Gorj, a declarat că nu a auzit despre pliantele respective iar PSD nu este implicat în distribuirea acestora. "Nu ştiu cum au ajuns aici", s-a apărat Florescu, când jurnaliştii l-au întrebat despre materialele anti Iohnnis depozitate în sediul PSD exact lângă topurile cu afişe pro-Ponta.

Mai mult, liderii opoziţiei susţin că, de tipărirea pliantelor anti Iohannis s-a ocupat chiar tipografia care a câştigat licitaţia de tipărire a manualelor şcolare. Abecedarele nu au fost gata nici după o lună de la începerea şcolii, în schimb pentru tipărirea materialelor anti Iohannis s-au găsit timp şi bani.

Potrivit legii, publicitatea negativă şi făcută la negru, deoarece pliantele nu erau inscripţionate cu numele tipografiei şi a persoanei care a făcut comanda, este interzisă, scrie şi pandurul.ro.

Finalmente, un membru PSD Gorj ar fi recunoscut că materialele au fost comandate de PSD. Din cauză că au fost descoperite, pliantele nu vor mai fi distribuite, a declarat acesta, citat de tele3.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne