Cartonaş roşu pentru PSD. "NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier"

Deputatul Liviu Pleşoianu se ţine de cuvânt şi face "zile grele" conducerii PSD, anunţând că nu va vota sub nicio formă un guvern condus de Mihai Tudose, titularul unui doctorat controversat şi evaluat ca având performanţă zero înainte de moţiunea de cenzură.
Cartonaş roşu pentru PSD
Cartonaş roşu pentru PSD (Facebook, Liviu Pleşoianu)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu anunţă că nu va vota un nou guvern cu Mihai Tudose în frunte, acest lucru fiind împotriva tuturor lucrurile în care crede şi o bătaie de joc la adresa celor ce au votat PSD-ul.

"Am spus că, după moţiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. ...Le recomand să le scurteze. Pentru că azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose în frunte! Ar fi ÎMPOTRIVA tuturor lucrurilor în care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat NU suntem bătaia de joc a NIMĂNUI! Este LAMENTABIL ce s-a întâmplat azi...

P.S. Voi reveni cu un comentariu pe larg. Între timp, #INSIST ca nimeni din partid să nu încerce să mă convingă, pe NICIO cale. NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct", scrie, pe Facebook, Pleşoianu.

Reamintim că Pleşoianu a luat poziţie şi înainte de votul de cenzură contra guvernului Grindeanu, criticând dur negocierile liderului PSD cu UDMR-ul. La vremea respectivă deputatul a avertizat conducerea PSD că va avea zile grele cu el. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici