Contre între Predoiu şi Turcan: PNL nu e deloc praf!

În timp ce PSD face praf ţara cu biciul Ayatollahului Dragnea, unii se străduiesc să facă praf PNL prin varii manevre, susţine Predoiu.
Catalin Predoiu
Catalin Predoiu (Mihut Savu / Epoch Times)

''PNL nu e deloc praf!'', îi transmite Cătălin Predoiu, aspirant la şefia PNL, preşedintei interimare a partidului Raluca Turcan, care a susţinut recent că la alegerile parlamentare din decembrie "PNL a fost praf".

"Am fost şi eu prin organizaţiile PNL şi am constatat că PNL nu e deloc praf! Are încă structuri puternice, dar se străduiesc unii să-l facă praf prin alegeri la "masa verde", operaţiuni jucăuşe şi buclucaşe cu baza de date MyPNL şi toate astea în timp ce-şi pun pe Facebook cuvinte frumoase ticluite de consultanţi fancy.

În timpul asta, PSD face praf ţara cu biciul Ayatollahului Dragnea, împletit din două funii: devalizarea finanţelor publice şi bramburirea statului, doar, doar se amână momentul adevărului judiciar. Sunt multe de reparat şi de făcut după 17 iunie!", scrie Predoiu, pe contul său de Facebook.

Postarea lui Predoiu vine la circa o săptămână după ce Raluca Turcan a susţinut că partidul al cărei lider interimar este nu "ar fi fost mai breaz" la guvernare decât actualul Guvern şi că la alegerile parlamentare din decembrie "PNL a fost praf".

"Gândiţi-vă că am fi ajuns la guvernare cu acest partid care scârţâie din toate încheieturile. Credeţi sincer că PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decât cei de acum? (...) Imediat ce am fost aleasă în funcţie, am comandat un raport profesionist pentru a înţelege ce s-a întâmplat cu PNL. Concluzia acestui raport a fost că, în pofida unor rezultate foarte bune, Partidul Naţional Liberal a fost praf. Am spus-o şi o repet cu riscul de a deranja", a declarat Turcan, citată de hotnews, la Cluj.