Daniel Ghiţă, în război cu mafia din Pantelimon. Campionul, escrocat de 163.000 de euro

Daniel Ghiţă promite dezvăluiri "bombă" după ce a fost escrocat de o grupare mafiotă din Pantelimon în care sunt implicaţi şi oficiali ai statului.
Daniel Ghiţă
Daniel Ghiţă (facebook.com/Daniel Ghiţă)

Campionul mondial de kickboxing Daniel Ghiţă a fost escrocat de caracatiţa mafiotă din Pantelimon cu nu mai puţin de 163.000 de euro, astfel că s-a hotărât să treacă la dezvăluiri.

"Dosar bombă cu fraude, furturi terenuri din domeniul privat! Voi prezenta ordinele ilegale din Primăria oraşului Pantelimon. Am început ceva şi voi duce până la capăt", a scris campionul pe contul său de Facebook.

Începând de luni, Daniel Ghiţă va posta informaţii pe tema "celui mai mare jaf din domeniul privat al oraşului Pantelimon".

"Doream să-mi cumpăr o casă, care până la urmă s-a dovedit că a fost o escrocherie: casa era ilegală (8 case construite ilegal din 2006!), fără acte! Am fost escrocat cu suma de 163.000€!

Aşa am pornit la drum să demasc toate ilegalităţile acestor escroci şi am dat de un dosar bombă. Nu sunt unica persoană escrocată. Domeniul privat al Primăriei Pantelimon a fost jefuit de o întreagă caracatiţă mafiotă. Vorbim de ordinul milioanelor de Euro...", a declarat Daniel Ghiţă.

Campionul nu are însă de gând să recurgă la violenţă pentru a-şi rezolva problemele. "Avem instituţii publice, justiţie. Eu merg cu LEGEA!"

"Nimic nu faci cu violenţa! Eu sunt aici victima. Avem legi, instituţii publice. Eu rămân surprins de tupeul acestor escroci. Încearcă să îmi însceneze dosare în timp ce ei au escrocat familii, pe mine şi au furat terenuri din ordinul privat al Primariei Pantelimon! Dacă la mine se tergiversează un dosar aşa un lung timp, la un om normal ce se face?

Prind tupeu, că justiţia nu-şi face treaba! Ordinele 852/2005 si 860/2005, au fost luate ilegal din Primaria oraşului Pantelimon! Încă sunt liberi. Aici, Primarul, Prefectul, toţi au emis acte ilegale. Am fost escrocat şi vreau să demasc aceşti escroci public", a explicat Daniel Ghiţă.

Întrebat de un internaut dacă a făcut plângere penală în acest caz, campionul a replicat: "Am depus de patru luni, dar IPJ Ilfov nu a făcut nimic.. De la restul insituţiilor aştept răspuns. Am să merg la TV şi am să expun totul public. Cu probe, hârtii, dovezi. Să vadă o întreagă ţară ce tupeu au escrocii în ziua de azi."

"Ei au incercat să-mi însceneze, dar au eşuat! Acum vor răspunde ei în faţa procurorilor pentru faptele lor! Hoţii încearcă să-mi fabrice mie dosar penal, că eu am falsificat acte, lucru demonstrat că este denunţ calomnios şi inducerea instanţei în eroare, prezentând o faptă nereală.

Am depus documentul respectiv, cu apostila de la Haga! Escrocii se autodescriu, ei cred că toţi fac falsuri în acte ca ei! Am depus la Parchet Buftea dosar penal pentru denunţ calomnios! Este acum în anchetă! Tatăl şi fiica, avocatul sunt anchetaţi penal pentru denunţ calomnios", a precizat sportivul.

Daniel Ghiţă speră să-şi recupereze banii, dar cel mai important pentru el este toţi aceşti escroci care fac victime "să răspundă în faţa legii".

"E vorba de atitudinea pe care o luăm. Eu nu pot accepta ca aceşti oameni să fie liberi, mai mult, doi sunt încă consilieri. Mă refer la consilieri şi foşti consilieri care au furat terenuri din domeniul privat al Primăriei Pantelimon, pe numele copiilor lor!

Îmi este milă de toţi oamenii escrocaţi care se trezesc că pamântul de sub casa lor aparţine Primariei! A fost luat prin fraudă, fals în înscrisuri. Cu ei ce se întamplă? Pierd tot ce au. Am rămas şocat, de modul cum au fost escrocaţi. Poate se bazează că dacă nu au fost deranjaţi 26 de ani, mai merg până la infinit înscenarile lor", a subliniat campionul.