Dispărutul premier al României îi urează lui Gâdea un an aşa cum (NU) ne dorim cu toţii

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Premierul Ponta, dispărut nimeni nu spune unde, pe durata vizitei secretarului de stat adjunct Victoria Nuland, înaltul oficial trimis de SUA la Bucureşti pentru a discuta de transparenţă guvernării şi statul de drept, nu a dispărut chiar de tot. Vineri, Premierul şi-a făcut apariţia pe Facebook, pentru a-i ura realizatorului Antenelor, Mihai Gâdea, un sincer şi călduros la mulţi ani.

În urmă cu 19 ore, când toţi analiştii politici se întrebau unde ar putea fi premierul şi ce treburi de stat îl ţin departe de Victoria Nuland şi de transparentul său guvern, V. Ponta îl asigura pe realizatorul TV al lui Dan Voiculescu, de toată consideraţia sa:

"La mulţi ani lui Mihai Gâdea - un jurnalist şi un om pe care îl apreciez ffff mult! Sănătate şi un an 2014 care să se termine aşa cum ne dorim toţi!"

Sub mesajul de la Mulţi Ani apare şi o fotografie, cu Ponta alături de Gâdea, ca jumătăţi ale aceluiaşi întreg.

Pe fotografie este scris cu majuscule mesajul "E o pierdere de timp să-i răspund lui Băsescu." Nu numai lui Băsescu se pare că nu-i răspunde Ponta, dar nu răspunde nimănui.

Contactat de reporterii Hotnews, Ponta a declarat că nu este în ţară, fără să spună însă unde e. Nici consilierii Premierului "n-au putut" spune unde este Ponta, dispărut fără urmă imediat după anunţarea vizitei la Bucureşti a oficialului Victoria Nuland, numărul doi în diplomaţia S.U.A. Pe agenda vizitei oficialului american se aflau întărirea statului de drept, transparenţa guvernării şi egalitatea cetăţenilor în faţa legii.

Reamintim că vizita Victoriei Nuland a fost anunţată, cu sau fără legătură, la o zi după ce Cetăţeanul Adrian Năstase a fost condamnat la închisoare într-un dosar penal iar dispărutul Ponta a ieşit în public pentru a acuza justiţia că l-a condamnat politic pe fostul premier al României, pe nedrept.

Premierul a dispărut fără să fi comunicat ce urgenţe l-au obligat să plece din ţară chiar momentul vizitei diplomatului american.

Cât despre anul pe care i-l doreşte Premierul jumătăţii sale din fotografia postată pe Facebook, reamintim că realizatorul TV se confruntă cu procese de calomnie (ultimul dintre ele intentat de preşedintele ANI), drept urmare anul s-ar putea sfârşi pentru cetăţeanul Gâdea cu ceva sentinţe care să nu îl aranjeze nici financiar, nici ca imagine.