Dodon le mulţumeşte locuitorilor din sudul RM pentru voturi: Bem câte 50 grame şi mergem mai departe

Dodon la întâlnirea cu locuitorii din Vulcăneşti
Dodon la întâlnirea cu locuitorii din Vulcăneşti (Captură Foto)

Aflându-se într-o vizită în sudul Republicii Moldova, preşedintele în exerciţiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a mers în UTA Găgăuzia, unde a avut mai multe întrevederi cu cetăţenii din orașele Vulcăneşti, Ceadâr-Lunga și Comrat. Punctând că în Găgăuzia în turul II al scrutinului prezidenţial a obţinut cel mai mare procentaj – 94,59 la sută din sufragii, Dodon le-a mulţumit locuitorilor regiunii autonome pentru susţinerea acordată.

De asemenea, acesta a luat parte şi la o masă de sărbătoare, organizată în Vulcăneşti, iar dintr-o înregistrare video apărută pe reţelele de socializare se poate vedea că nicio persoană nu purta mască, şi asta în timp ce rata de infectare zilnică cu virusul Wuhan în Moldova depăşeşte 40 la sută în ultima perioadă.

„Ştiu că nu e uşor. Ştiu că mulţi din voi au plâns. Chiar şi acum am văzut lacrimi. Nici mie nu îmi este uşor din motiv că toată mizeria a fost vărsată peste mine, familia mea, soţia mea.

Luaţi exemplu de la mine. Să trecem cu toţii peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, mai multe oportunităţi. Rusia este alături. De aceea, ne liniştim. Bem câte 50 grame. Adunăm toată voinţa în pumn şi mergem mai departe”, a declarat Igor Dodon, potrivit TV8.

Precizăm că Dodon a pierdut la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova cu o diferenţă de 15,5 faţă de Maia Sandu. Sandu a obţinut în turul doi de scrutin 57,75%, iar Dodon 42,25%, însă acesta din urmă nu acceptă pierderea, contestând rezultatul în judecată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe