Dosarul Duicu: PDL vrea capul lui Ponta pentru „corupţia de la uşa Cabinetului său”

Premierul Victor Ponta trebuie să îşi dea demisia având în vedere „corupţia de la uşa Cabinetului său”, a transmis miercuri PDL, în cadrul unui comunicat de presă, în contextul în care Vlad Stoica, şeful cabinetului premierului Victor Ponta, a ajuns mai devreme la DNA, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care fostului şef al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, este acuzat de DNA că a făcut trafic de influenţă chiar în cabinetul premierului Victor Ponta.
Andrei Pricopie
25.06.2014

alte articole

Vasile Blaga, preşedinte PDL (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
25.06.2014

Premierul Victor Ponta trebuie să îşi dea demisia având în vedere „corupţia de la uşa Cabinetului său”, a transmis miercuri PDL, în cadrul unui comunicat de presă, în contextul în care Vlad Stoica, şeful cabinetului premierului Victor Ponta, a ajuns mai devreme la DNA, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care fostul şef al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, este acuzat de DNA că a făcut trafic de influenţă chiar în cabinetul premierului Victor Ponta.

„Partidul Democrat Liberal cere demisia premierului Victor Ponta pentru că a transformat Palatul Victoria într-un loc de întâlnire pentru amatorii de corupţie şi trafic de influenţă. Audierea şefului de Cabinet al primului-ministru la DNA în dosarul baronului PSD de Mehedinţi, Adrian Duicu, cercetat în stare de arest pentru fapte de corupţie, este dovada că instituţia Guvernului, sub conducerea lui Victor Ponta, a ajuns un spaţiu frecventat de persoane cu probleme penale”, reiese din comunicatul PDL.

Reamintim că „baronul” de Mehedinţi, zis şi Gioni Gazolină, se află în arest preventiv din 4 aprilie, fiind acuzat de DNA că a făcut trafic de influenţă chiar în cabinetul primului ministru Victor Ponta din Palatul Victoria, unde i-ar fi cerut şefului Poliţiei, chestorul Petre Tobă, să-l menţină în funcţie şi să-l avanseze pe Constantin Ponea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, într-o structură de conducere din Ministerul Afacerilor Interne (MAI). În schimbul avansării, Ştefan Ponea i-a promis lui Duicu că îl va scăpa de dosarul de incompatibilitate de la Agenţia Naţională de Integritate. În timpul în care şeful IPJ făcea demersurile pentru dosarul lui Duicu, acesta din urmă acţiona pe linie de partid ca să obţină, pentru Ponea, promovările promise.

„Faptul că în guvernarea PSD s-a ajuns să se facă trafic de influenţă în Cabinetul premierului este de o gravitate extremă, iar Victor Ponta trebuie să plătească cu funcţia pentru climatul infracţional tolerat în Palatul Victoria”, a subliniat PDL în comunicatul de presă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor