Dragnea acuză studenţii din Regie ca şi-au vândut votul pe 30 de euro

Liviu Dragnea, viceprim-ministru
Liviu Dragnea, viceprim-ministru (Epoch Times România)

Vicepremierul Liviu Dragnea a acuzat, luni seară, în cadrul unei emisiunii Tv, că studenţii din complexul studenţesc Regie au primit bani pentru a vota în primul tur al prezidenţialelor, motiv pentru care există posibilitatea înaintării unei plângeri pe acest subiect Parchetului, scrie b1.ro.

"Sunt mulţumit că oamenii nu au fost speriaţi să vină la vot, indiferent de încercările de intimidare. Am o nemulţumire - că aceşti oameni fără Dumnezeu şi-au permis să manipuleze studenţi şi să îi convingă să-şi vândă viitorul pe 30 de euro. S-au cumpărat voturi în Regie, în Grozăveşti, în campusul studenţesc din Iaşi. Am mesaje pe facebook de la tineri care spun lucrul ăsta. Noi am făcut de sâmbătă sesizări la Poliţie pentru că aveam aceste informaţii. O să facem, dacă nu s-au făcut până azi, o să facem de mâine", a declarat Dragnea.

Ce a uitat să menţioneze preşedintele executiv al PSD a fost faptul că mai multe secţii de votare din Capitală, în special din sectorul 1 şi complexul studenţesc Regie, au rămas fără formularele tipizate care le-ar fi permis alegătorilor din alte oraşe să voteze, astfel că un număr mare de studenţi din campusurilor universitare s-au aflat în imposibilitatea de a-şi exprima votul.

"Ponta îşi bate joc în continuare de noi. În Bucureşti, în secţiile de votare din jurul campusurilor universitare sunt studenţi cărora nu li se mai permite să voteze pentru că secţiile de votare nu mai au formulare tipizate pentru declaraţii pe propria răspundere necesare votului pe liste suplimentare", scrie Macovei pe contul său de Facebook.