Dragnea: Toţi miniştrii şi-au depus demisiile în alb. Eu nu le folosesc!

Atât Grindeanu cât şi miniştrii săi şi-au depus demisiile în alb la partid, susţine Dragnea, precizând că nu va "activa" respectivele documente.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

În contextul în care în spaţiul public se vorbeşte tot mai mult despre remaniere, liderul PSD, Liviu Dragnea, a ţinut să declare vineri că toţi miniştrii Guvernului Grindeanu şi-au depus demisiile în alb la partid însă el nu le va folosi, căci nu aceasta este procedura corectă, relatează Agerpres.

"Toţi (miniştrii şi-au depus demisiile în alb la partid - n.r.), atunci când şi-au primit mandatele. Nici nu ştiu unde sunt depozitate aceste demisii în alb, ei au făcut gestul ăsta, dar eu nu le folosesc pentru că nu cred că asta e o procedură corectă. Adică nu mă duc şi le iau din sertar şi le pun data. Eu nu procedez aşa. Am mai avut un caz de genul ăsta şi nu...", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat fiind dacă miniştrii şi-au depus demisiile în alb aşa cum a procedat Olguţa Vasilescu.

Dragnea a mai susţinut că şi premierul Sorin Grindeanu ar fi făcut un astfel de gest şi a reiterat ideea că nu e interesat să se folosească de aceste demisii.

"Probabil că în euforia formării noului Guvern unul dintre ei a avut această idee şi au făcut acele demisii în alb. Nu mă interesează acele demisii în alb. Cine vrea să-şi dea demisia trebuie să fie un act asumat şi explicat, nu o demisie lăsată în alb care este activată", a susţinut liderul PSD.

De asemenea, Dragnea a mai ţinut să declare că deocamdată nu se ştie dacă vor fi propuse schimbări în Guvern şi că cel mai important este programul de guvernare.

"Să vedem dacă sunt întârzieri în implementarea programului şi, din păcate, se pare că sunt, care sunt cauzele generate de unii membri ai Guvernului, cauzele generate de mecanismele interne de funcţionare a Guvernului, cauze generate de anumiţi funcţionari în anumite ministere, întârzieri. După ce vedem care sunt cauzele atunci o să propunem şi măsuri, pentru că dacă ne concentrăm doar la schimbarea unor membri ai Guvernului şi cauzele rămân aceleaşi o să fim în aceeaşi situaţie.

În acest moment, exclud orice discuţie despre schimbări. După ce facem analiza raportului de evaluare vom avea o decizie", a declarat Dragnea, în contextul în care subordonata sa, Lia Olguţa Vasilescu a anunţat de curând că majorările salariale promise de PSD nu vor mai fi date conform calendarului anunţat iniţial.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne