Eugen Tomac, încrezător: Noi vom intra la guvernare cu două condiţii foarte clare

Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

După alegerile parlamentare din 11 decembrie, nu se va putea constitui un nou Guvern fără sprijinul Partidul Mişcarea Populară, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

"Cred cu tărie că după 11 decembrie niciun partid nu va putea face guvernarea fără Partidul Mişcarea Populară. Suntem pregătiţi de acest lucru şi ne vom duce obiectivele noastre până la capăt.

Noi vom întra la guvernare cu două condiţii foarte clare: ca majoritatea din care facem parte, parlamentară, să accepte, să susţină iniţiativa noastră privind reducerea numărului de parlamentari la 300, iar în cadrul Guvernului să se înfiinţeze ministerul Unificării", a precizat Eugen Tomac, citat de Agerpres.

Şeful executiv al PMP apreciază că partidul fondat şi condus de Traian Băsescu va obţine "un scor din două cifre" la alegerile parlamentare.

"La nivel naţional va fi un scor cu două cifre. Va fi un scor bun. Scorul pe care îl avem în sondajele noastre, de peste 9 la sută, ne face încrezători că vom obţine pe 11 septembrie un scor cu două cifre", a punctat Eugen Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne