Firea nu va sta în tribună la parada de 1 Decembrie. Nu admite că a fost invitată la eveniment

Deşi invitată de Ministerul Apărării la parada de 1 Decembrie, Gabriela Firea se plânge că ei nu i s-a oferit onoarea şi demnitatea e de a sta la tribună, nefiind chemată nici la paradă şi nici la recepţia organizată de Iohannis la Cotroceni.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Florin Chirila/Epoch Times)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seara, într-un interviu televizat, că de 1 Decembrie va merge la parada naţională, însă va sta în public, printre bucureşteni, nu printre oficiali, căci nu a fost inviatată nici la paradă şi nici la recepţia dată de preşedinte la Cotroceni.

''Mă voi duce la Arcul de Triumf, cu ceilalţi bucureşteni şi turişti, şi voi sta în public, fără să am această onoare şi demnitate de a sta la tribună'', a declarat Firea, citată de Mediafax, declarându-se uimită că nu a fost invitată nici la parada naţională, nici la recepţia de la Cotroceni.

Reamintim că Gabriela Firea a fost invitată la paradă de către organizatorul evenimentului, Ministerul Apărării. În ceea e priveşte recepţia organizată de Administraţia Prezidenţială Cotroceni, acolo într-adevăr Firea nu a fost invitată, motivul constând în faptul că, potrivit purtătorului de cuvânt al Preşedinţiei, oaspeţii chemaţi sunt „persoane cu calitate de ministru, corpul diplomatic, culte, reprezentanţi ai domeniilor Sănătate, Educaţie."