Gigi Becali "transferat" la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi"

Parlamentul României, În imagine Gigi Becali
Parlamentul României, În imagine Gigi Becali (Epoch Times România)
P. P.
14.12.2013

Serviciile finanţatorului stelist, Gigi Becali, vor putea fi puse în slujba Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi” din Constanţa, a declarat preşedintele academiei, Paul Peniu.

Cunoştinţele din domeniul fotbalistic ale lui Becali, cât şi cele privind piaţa transferurilor, vor putea fi utilizate de academia de fotbal condusă de naşul său, Gheorghe Hagi. Momentan condiţiile exacte ale transferului nu au fost stabilite de către partea angajatoare, însă experienţa dobândită la conducerea clubul Steaua poate fi de un real folos echipelor deţinute de ”Rege”.

"Un om ca Gigi Becali ar fi binevenit la Academie, ne-ar putea oferi multe sfaturi, ne-ar putea consilia în privinţa unor eventuale transferuri. A format la Steaua o echipă puternică, cu foarte mulţi jucători de valoare şi de ce nu am putea beneficia şi noi de sfaturile dânsului?", a afirmat, vineri, Peniu, conform mediafax.

Becali se află în prezent transferat la Penitenciarul Poarta Albă, judeţul Constanţa, după ce joi, a fost mutat de la Penitenciarul Jilava. Norocul fostului latifundiar din Pipera este amplificat şi de decizia luată de judecătorul delegat la Penitenciarul Jilava, ce a decis ispăşirea pedepsei la secţia din Valea Seacă, în regim deschis, şi nu semideschis ca până acum.

Joi, presa din România, a mai prefaţat un transfer, de data aceasta fotbalistic, între Steaua şi echipa condusă de Hagi. Becali, impresionat de atacantul în vârstă de 18 ani, Alexandru Târnovan, este dispus să-i cedeze lui Hagi doi jucători sub formă de împrumut până în vară - pe Ştefan Nikolic şi Leandro Tatu. Pentru achiziţionarea lui Târnovan Steaua ar mai trebuie să achite şi suma 300.000 de euro.

În prezent, Gigi Becali, la decizia Curţii de Apel Bucureşti, mai are de ispăşit pedeapsa de 3 ani şi 6 luni, după adunarea celor două sentinţe din dosarul ”Valiza” şi cel al schimburilor de teren cu MApN.

Pe 13 ianuarie, la contestaţia Penitenciarului Jilava, Curtea de Apel Bucureşti va judeca decizia de ispăşire a pedepsei în regim deschis, hotărâtă de la data de 26 noiembrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor