Guvernul Cioloş, nota şapte cu indulgenţă

Interesante, dar mult mai grele decât a crezut iniţial - aşa au fost primele şase luni de guvernare pentru premierul Dacian Cioloş.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Invitat în platoul la Realitatea TV, premierul Dacian Cioloş a reiterat faptul că nu se va înscrie în niciun partid şi nici nu va candida la alegerile parlamentare din toamnă, pentru că a promis acest lucru.

"Nu o să mă înscriu într-un partid şi nici nu o să particip la alegeri pentru că am promis. Eu am spus un lucru foarte clar, că îmi asum acest mandat ca premier independent politic şi tocmai pentru a avea credibilitateta unui premier independent politic nu o să particip la alegerile din acest an. (...) Probabil că pot să fac anumite greşeli, dar nu mint", a declarat Dacian Cioloş.

Cât despre primele şase luni de guvernare, şeful Executivului a declarat că i s-au părut interesante, dar mai grele decât a crezut iniţial.

"(Au fost luni — n.r) interesante, dar grele. Mai grele decât am crezut pentru că aşteptarea din partea oamenilor a fost mult mai mare decât aş fi crezut eu. Dacă la început relaţia cu partidele politice a fost una normală, tensiunea apropierii campaniei electorale s-a simţit şi în poziţionarea partidelor, am fost supuşi mitralierii din toate direcţiile", a precizat Dacian Cioloş, citat de Agerpres.

Solicitat să dea o notă Guvernului pe care îl conduce, premierul a replicat: "Trebuie să existe o raportare, dacă m-aş raporta la aşteptările mele, aş spune, cu indulgenţă un 7".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne