Iohannis: Am fost să vorbesc cu oamenii care protestează în faţa Palatului Cotroceni

"Înţeleg să îmi exercit mandatul de preşedinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opţiunile lor", şi-a exprimat Klaus Iohannis decizia de a merge în stradă să vorbească cu contestatarii săi din faţa Palatului Cotroceni.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Klaus Iohannis / Facebook)

Preşedintele Klaus Iohannis a mers să vorbească cu oamenii care protestează în faţa Palatului Cotroceni, motivând că trebuie să asculte "vocea tuturor românilor, indiferent de opţiunile lor".

"Am fost în această seară [miercuri - n.r.] să vorbesc cu oamenii care protestează de câteva zile în faţa Palatului Cotroceni. Înţeleg să îmi exercit mandatul de preşedinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opţiunile lor.

Este absolut firesc să existe diferenţe de păreri şi puncte de vedere şi este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat", a scris preşedintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

În loc de dialog, şeful statului a primit însă huiduieli şi i s-a cerut demisia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne