Ironie din partea PNL: Noul slogan al PSD - "Mândri că suntem "ciocoi"

Cristina Pocora, purtător de cuvânt PNL
Cristina Pocora, purtător de cuvânt PNL (Epoch Times România)

Purtătorul de cuvânt al PNL Cristina Pocora a ironizat miercuri noua alianţă PSD- PPDD care se prefigurează, menţionând că noul slogan al PSD ar trebui să fie schimbat din "Mândri că suntem români" în "Mândri că suntem "ciocoi".

"Victor ‪‎Ponta‬-Dan Diaconescu este noul tandem halucinant oferit românilor de către ‪‎PSD‬, un partid adus de actualul său preşedinte la remorca "senzaţionalului" ‪DD‬ şi a partidului-‪‎OTV‬. Înţelegerile puse la cale astăzi privind o guvernare comună PSD-‪‎PPDD‬ alimentează scenariile mai vechi privind un război doar de faţadă, în 2012, între cele două partide, confruntare publică menită doar să ascundă o prietenie solidă, în fapt, încă de la înfiinţare, între PPDD şi partidul-stat PSD”, a declarat Cristina Pocora.

Deputatul PNL susţine că nu s-ar mira ca, în stil OTV, să aflăm că inclusiv comedia sinistră a aşa-zisei privatizări a oltchim, cu Dan Diaconescu în rol de actor principal, ar fi fost orchestrată prin birourile PSD.

„Ce vor spune oamenilor de la Oltchim cuplul de comici trişti format dintr-un preşedinte PSD disperat să se agaţe de putere şi un realizator TV disperat la rându-i probabil să-şi obţină televiziunea binecunoscută, OTV, înapoi? Nu ştiu dacă redeschiderea OTV face parte din pachetul de guvernare comună PSD-PPDD negociat de cele două partide în aceste zile. Nici dacă Victor Ponta va avea curajul să preia, pentru un vot facil în plus, mesajul ultrapopulist al PPDD cu cei 20.000 de euro oferiţi fiecărui român”, a adăugat aceasta.

Seria ironiilor din partea purtătorului de cuvânt al PNL nu se opreşte aici, Pocora sugerându-i lui Victor Ponta să-şi adapteze sloganul prezidenţial ca să fie în acord cu noile realităţi.

"Ştiu doar că după eşecul minciunii "USL trăieşte", Victor Ponta se pregăteşte să le ofere românilor, seară de seară, în loc de pâine, un circ, construit în grabă sub sloganul "OTV trăieşte". Îi sugerez pe această cale preşedintelui PSD să-şi adapteze şi sloganul prezidenţial pentru alegerile din toamnă care, e logic după ultimele apropieri politice ale PSD şi aprecierile mai vechi ale lui Dan Diaconescu, să sune aşa: "Votăm Victor Ponta-preşedinte. Mândri că suntem ciocoi!", a concluzionat Cristina Pocora.