Judecătoare din Sinaia, adusă cu mandat la DNA. Magistrata este suspectată de luare de mită

Un nou scandal de corupţie loveşte justiţia. După judecătorii care au luat mită ceasuri cu cuc, păstrăvi şi whiskey, acum o judecătoare ajunge la DNA, suspectată că şi-a traficat influenţa pe o haină de blană.
Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Ruxandra Popescu, judecătoare în cadrul Judecătoriei Sinaia, a fost adusă, marţi dimineaţa, cu mandat la sediul DNA Ploieşti, aceasta urmând a fi audiată de procurorii anticorupţie.

Potrivit primelor informaţii, judecătoarea ar fi primit 500 de euro mită pentru a emite o hotărâre nelegală, de care a beneficiat fostul şef al Poliţiei Sinaia, Marin Tudorică. Acesta a fost arestat preventiv în luna ianuarie, fiind acuzat de trafic de influenţă şi efectuarea de activităţi comerciale incompatibile cu funcţia.

Conform Realitatea.net, magistrata ar fi primit o haină de blană de la fostul şef al poliţiei iar în schimbul acesteia a dat o hotărâre prin care Consiliul Local Sinaia a fost prejudiciat cu peste 240.000 de euro. Surse judiciare au precizat că prin hotărârea pronunţată de judecătoare, preţul stabilit de Consiliul Local pentru terenurile din zonă a fost redus în mod ilegal la trei terenuri.

Judecătoarea va fi audiată astăzi de procurori.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne