Liga II. Viorel Moldovan este noul conducător principal de joc al formaţiei FC Petrolul Ploieşti

"Viorel Moldovan este noul antrenor principal al FC Petrolul Ploieşti, după ce a ajuns, astăzi, la un acord cu oficialii clubului nostru. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două stagiuni.." - informează site-ul oficial al grupării prahovene.
Antrenorul român Viorel Moldovan.
Antrenorul român Viorel Moldovan. (FC Petrolul Ploieşti/facebook)

Fostul internaţional român, component al Generaţiei de aur, Viorel Moldovan a ajuns la o înţelegere valabilă pentru două sezoane cu conducerea clubului de fotbal Petrolul Ploieşti.

Potrivit site-ul oficial al grupării prahovene, sarcina principală a noului conducător principal de joc va fi promovarea în Liga I.

"Viorel Moldovan este noul antrenor principal al FC Petrolul Ploieşti, după ce a ajuns, astăzi, la un acord cu oficialii clubului nostru. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două stagiuni, dorinţa mărturisită fiind, bineînţeles, aceea a promovării pe scena primului eşalon. Viorel Moldovan va începe treaba la Petrolul de mâine, iar din staff-ul său vor face parte Francisc Dican (antrenor secund) şi Stelian Isac (preparator fizic). Bun venit şi mult succes, Viorel Moldovan", se arată pe site-ul citat.

"Tentaţia acestei provocări a fost mult, mult prea mare, şi ideea în sine, aceea de a reuşi o nouă promovare, de această dată cu FC Petrolul, m-a motivat foarte mult şi a stat la baza deciziei mele de a veni la Ploieşti..", a declarat la rândul său Viorel Moldovan.

Viorel Moldovan a mai antrenat în trecut pe FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti şi AJ Auxerre. El a fost secund al primei reprezentative, în perioada 2014-2016, dar şi principal al naţionalei Under 21 (2014).

În ultimele două sezoane acesta s-a aflat pe banca tehnică a formaţiei Chindia Târgovişte, grupare cu care a promovat în prima ligă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport