Ludovic Orban: "PSD îi dispreţuieşte pe alegători"

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PSD arată dispreţ faţă de alegători când face promisiuni de genul creşterii pensiilor cu 60%, a explicat deputatul PNL, Ludovic Orban, arătând că o astfel de majorare nu are cum să fie posibilă în condiţiile în care fondul de pensii înregistrează un deficit de patru miliarde de euro, relatează Agerpres.

"Atâtea aberaţii am văzut în această campanie electorală...PSD-ul îi dispreţuieşte pe alegători, îi dispreţuieşte pe oameni dacă îşi imaginează că mai poate să îi mai ducă cu zăhărelul cu promisiuni lipsite de acoperire. Nicio ţară din lumea asta nu îşi permite un asemenea deficit la fondul de pensii. Este o minciună. Am întâlnit mii de pensionari în această campanie care înţeleg foarte bine că această promisiune este o promisiune mincinoasă. Pensiile nu pot să crească decât dacă îţi cresc numărul de salariaţi şi salariul mediu pe economie. Eu dacă aş fi alegător, dacă vine cineva să mă convingă să îl votez trăgând nişte minciuni atât de gogonate, l-aş trimite la plimbare. Cred că acest lucru o să îl facă cât mai mulţi cetăţeni români şi cât mai mulţi oameni din judeţul Teleorman. Oricum, am văzut că Dragnea susţine familia tradiţională. Nu înţeleg de ce s-a cuplat cu Tăriceanu", a declarat Orban, preluat de sursa citată

Orban s-ar referit, în discursul său şi la Teleorman, judeţ păstorit ani de zile de Dragnea şi de partidul său, afirmând că acesta are potenţial de dezvoltare, dezvoltare care a fost frânată de PSD.

"Eu sunt convins că frâna principală în Teleorman a fost PSD, frâna care a împiedicat dezvoltarea acestui judeţ. Are o infrastructură acceptabilă, are un foarte mare avantaj care nu este valorificat astăzi: Dunărea. Trebuie să ştiţi despre Dunăre că pentru a putea să redevină o axă de dezvoltare sunt absolut necesare lucrările de asigurare a navigabilităţii Dunării. Dunărea, astăzi, nu este navigabilă. Din acest motiv susţinem folosirea surselor nerambursabile în special de la Uniunea Europeană pentru a efectua căile de asigurarea a navigabilităţii Dunării", a adăugat liberalul.