Nicuşor Dan: E total deplasat că un om condamnat penal acuză de incompetenţă care ucide!

Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

Liderul USR, Nicuşor Dan, a comentat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, atacul lansat de Liviu Dragnea la adresa premierului Cioloş, acuzându-l de ipocrizie pe preşedintele PSD.

"Legat de discuţia de ieri din Parlament între premierul Cioloş şi dl Dragnea, în primul rând, dl Dragnea dă dovadă de ipocrizie atacând un guvern pe care îl susţine cu voturi în Parlament. Nu-i convine Guvernul, să îl demită!", a declarat Nicuşor Dan.

"În al doilea rând, am găsit cu stupoare ideea, firul roşu care pleacă de la "agenturile străine" ale lui Nicolae Ceauşescu şi trece prin nu ne vindem ţara a lui Ion Iliescu şi minerii şi toată această propagandă, şi în ultimul rând, tupeul de a se referi la tragedia de la Colectiv şi a lega o corupţie care a ucis persoane de jocuri de cuvinte. Faptul că un om condamnat penal pentru falsificarea votului acuză de incompetenţa care ucide nişte oameni care nu au făcut asta, este total deplasat!", a precizat liderul USR.

Reamintim ca Dragnea a lansat luni o serie de diatribe la adresa lui Cioloş, după ce acesta a vorbit în Parlament despre creşterea economică a ţării şi despre rezultatele guvernării tehnocrate. În discursul său, Dragnea a susţinut că premierul nu a vorbit în limba română, ci în limba tehnocraţilor, despre care a afrimat că este una ruptă de realitate şi străină. De asemenea, liderul PSD i-a transmis lui Cioloş că tehnocraţia a devenit sinonimă cu incompetenţa, adăugând: "Incompetenţa ucide."