Noua şefă a PNL: Programul PSD ascunde o creştere generalizată a taxelor şi impozitelor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ştie foarte bine că promisiunile lui sunt nesustenabile fără o creştere puternică a taxelor şi impozitelor, a opinat şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Promisiunea liderului PSD, Liviu Dragnea, că va pune în practică toate măsurile populiste angajate de social-democraţi înainte de alegeri ascunde intenţia unei creşteri generalizate a taxelor şi impozitelor în România, a acuzat joi seară, pe contul său de Facebook, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

"Domnul Dragnea ştie foarte bine că promisiunile lui sunt nesustenabile. Ele nu se pot face toate şi în mod clar nu se pot face în intervalul prezentat de domnia sa, fără o creştere puternică a taxelor şi impozitelor. Din discursul domnului Dragnea, lipseşte răspunsul la întrebarea CUM. Cum va face aceste lucruri, de unde va lua banii? Foarte multe cuvinte frumoase, foarte multe lucruri generale cu care toate partidele sunt de acord", a precizat Raluca Turcan.

Potrivit şefei PNL, toate partidele vor de fapt salarii mai mari pentru medici şi toate partidele au propus pensii mai mari, însă programul PSD ascunde o creştere generalizată a taxelor şi a impozitelor în România. "Cu atât este mai păgubos pentru România acest soi de populism".

"Este el, Liviu Dragnea, propunerea PSD de prim-ministru? Intenţionează sau nu PSD, pentru Liviu Dragnea, să forţeze legea care interzice unui condamnat penal să fie membru al Guvernului? Toată lumea aşteptă aceste răspunsuri, dar am asistat cu toţii la un alt capitol al campaniei electorale.

Aceasta ar fi fost o abordare cinstită atât pentru opinia publică, cât şi pentru presupuşii viitori parteneri de guvernare ca PSD să prezinte numele celui propus pentru a fi prim-ministru – şi nu înţeleg de ce nu a făcut-o", a adăugat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne