Orban vrea să conducă Bucureştiul "cu mână şi muşchi de bărbat, dar cu inimă de femeie"

Invitat la gândul.live, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei a ţinut să combată acuzaţiile pe care i le aduce Victor Ponta şi să precizeze că singurul candidat care se poate bate cu PSD-ul este el.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Desemnat de liberali candidat al partidului la Primăria Capitalei, în locul lui Cristian Buşoi, Ludovic Orban a declarat, într-un interviu acordat gândul.info, că atât Cătălin Predoiu cât şi Buşoi au considerat că, pe de o parte, el corespunde bine profilului candidatului aşteptat de bucureşteni şi, în plus, are capacitate mai mare de a mobiliza electoratul de centru dreapta sau dreapta din Bucureşti în bătălia cu PSD.

Orban a mai adăugat că el şi-a început bătălia cu PSD de ani de zile, acesta fiind şi motivul pentru care Victor Ponta, înainte să plece de la Palatul Victoria, a transmis la DNA o sesizare referitoare la neregulile pe care Corpul său de Control le-a constatat la Ministerul Transporturilor pe vremea când era condus de Orban, în cazul Transalpina:

"Una e ce spune Victor Ponta, altul e adevărul. Nu are legătură cu realitatea ce spune Victor Ponta. Victor Ponta îmi poartă pică de multă vreme, încă de când am fost împotriva constituirii USL, îmi poartă pică pentru că încetul cu încetul PNL nu a mai acceptat să fie vioara a doua în această mezalianţă toxică cu PSD, îmi poartă pică pentru că am avut o mare influenţă în decizia PNL de a nu mai sta alături de PSD şi de a se retrage de la guvernare şi îmi poartă pică pentru că am fost unul dintre principalii susţinători ai lui Klaus Iohannis în campania prezidenţială pe care Victor Ponta a pierdut-o”, explică Ludovic Orban atacul fostului premier.

Orban a mai adăugat că în toată activitatea sa nu a fost niciodată subiectul nici măcar al unei bănuieli de implicare în vreo afacere de corupţie, acestea fiind, în parte, şi raţiunile pentru care a fost aruncat în lupta pentru Primăria Capitalei de către liberali.

Liberalul, care le-a promis bucureştenilor că va conduce Capitala cu "mână şi muşchi de bărbat, dar cu inimă de femeie" a admis că aceste atribute nu sunt suficiente, adăugând că peste "sensibilitate" vine şi "o importantă experienţă în administraţie" la nivel local şi central.

"Singurul candidat care se poate bate cu PSD sunt eu", a mai adăugat Orban.

Reamintim că Orban l-a înlocuit în cursa pentru Primăria Capitalei pe Cristian Buşoi. Orban se va bate nu doar cu Firea, la Primăria Capitalei candidând şi personalităţi venite din rândurile societăţii civile, precum Nicuşor Dan, cotat cu 20% intenţie de vot şi recent intratul în cursa Ciprian Ciucu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne