PNL îl sprijină în continuare pe `Wolverine` Sava la primăria sectorului 4

Deşi surprins colindând Parcul Lumea Copiilor alături de Piedone (ambii cu feţele vopsite), candidatul PNL-ului la primăria sectorului 4 va continua să beneficieze de susţinerea liberalilor.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că PNL nu îl va exclude pe Răzvan Sava, candidatul la primăria Sectorului 4, care, deşi partidul i-a criticat iniţiativa de a beneficia de sprijinul lui Popescu Piedone, a apărut recent în Parcul Lumea Copiiilor alături de acesta, ambii cu feţele vopsite în personaje de desene animate.

"Nu-l excludem. Nu se pune problema excluderii domnului Sava, nu se pune problema distanţării de candidatul Răzvan Sava, îl susţinem în continuare, dar credem noi că a respecta opinia conducerii partidului este esenţial şi pentru domnia sa", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Copreşedinte PNL a reiterat ideea că asocierea dintre candidatul PNL şi Cristian Popescu Piedone - considerat unul din autorii morali ai tragediei din Colectiv - este una “nefericită” şi a precizat că a avut o discuţie cu Răzvan Sava, acesta susţinând că nu are “o colaborare politică” cu Piedone.

“Am avut o discuţie cu Sava, foarte directă şi foarte onestă. Nu are o colaborare politică aşa cum s-a spus în spaţiul public cu Piedone, în sensul în care nici nu susţine lista de consiliu a domnului Piedone, nu au o colaborare concretizată într-un document. (...) Mie mi se pare o alăturare nefericită, motiv pentru care cred că orice fel de discuţie ulterioară nu-şi mai are locul. Am avut chiar la sfârşitul acestei săptămâni un tete-a-tete cu domnul Sava şi i-am mai explicat o dată domnului Sava ce cred eu că ar trebui să facă un candidat al PNL şi vom vedea ce se întâmplă”, a adăugat Gorghiu.

Reamintim că în acest weekend Răzvan Sava a fost fotografiat de jurnaliştii de la mondonews.ro în Parcul Lumea Copiilor, unul lângă altul şi pictaţi pe feţe. Sava era pictat cu chipul lui Wolverine în timp ce Piedone era Shrek. Problema care se ridică este că, anterior acestui eveniment, ambii copreşedinţi ai PNL au declarat că alăturarea Sava şi Piedone afectează imaginea PNL şi că aceasta s-a oprit.

Ulterior `surpinderii` în flagrant de afişare cu Piedone, Sava a declarat că îşi continuă campania, susţinut de fostul edil. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne