Şefa PNL: Ponta, Dragnea şi Tăriceanu, prea ocupaţi să lupte cu justiţia ca să le pese de pericolele din spitale

În contextul imensului scandal din sănătate, Alina Gorghiu arată cu degetul spre Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Deşi au fost la putere peste trei ani, fostul premier Victor Ponta, fostul vicepremier Liviu Dragnea şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, nu au făcut nimic pentru a schimba situaţia din sănătate, a acuzat, duminică, pe contul său de Facebook, şefa PNL Alina Gorghiu.

"57.088 infecţii nosocomiale, identificate în spitalele din România, în ultimii 5 ani. În spatele statisticii sunt multe cazuri dramatice: oameni cărora infecţiile contactate în spitale le-au îngreunat sau chiar le-au anulat şansa vindecării.

În aceşti 5 ani, pentru 3 ani şi jumătate câţiva oameni pe care îi cunoaşteţi, cu siguranţă, au deţinut puterea de a schimba ceva şi nu au făcut-o: fostul prim-ministru Victor Ponta, fostul vicepremier Dragnea, aliatul lor, Tăriceanu, care susţinea guvernul PSD.

Au fost prea ocupaţi - şi sunt în continuare – să se lupte cu justiţia, cu instituţiile anticorupţie, ca să le pese de pericolele care ameninţau viaţa cetăţenilor obişnuiţi - cele din spitale; au fost prea ocupaţi să-şi acorde privilegii nemeritate, ca să mai apere dreptul la viaţă şi la sănătate al românilor", a scris Alina Gorghiu, al cărei partid a fost şi el la putere pe vremea când domnea USL-ul.

Potrivit copreşedintelui PNL, astăzi nu au nici măcar decenţa să tacă, să plece capul de ruşine, ba mai mult, nu trece zi fără să-i audă cum cârcotesc de pe margine, încercând să le pună beţe în roate celor care chiar încearcă să facă ceva.

"Astăzi derapajele lor sunt mai stridente ca oricând, pentru că lasă să se vadă, în sfârşit, cât au fost de nepăsători, de cinici şi de ticăloşi", a subliniat Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne