Ponta, huiduit şi la Madrid

Victor Viorel Ponta
Victor Viorel Ponta (Epoch Times România)

Aflat în turneu electoral la Madrid, prim-ministrul Victor Ponta a avut parte de o serie de huiduieli duminică de la un grup de români aflaţi în Spania, relatează Hotnews.

Dar prim-ministrul se află la al treilea eveniment pe parcursul căruia este huiduit într-o perioadă de numai trei zile consecutive.

Potrivit Ştiripesurse, candidatul PSD a participat la un eveniment religios în capitala Spaniei. La ieşire, acesta fost abordat de câteva persoane cu diverse probleme, în timp ce un alt grup l-a huiduit.

"Domnule prim-ministru, faceţi ceva şi pentru cei din afara ţării", "Demisia" şi "Pleacă acasă", i-au strigat grupul de români din Spania.

La scandările românilor, prim-ministrul a răspuns: ”Voi demisiona după ce voi ajunge la Cotroceni”.

Candidatul PSD s-a confruntat cu un incident asemănător şi sâmbătă în Italia, la Torino.

Premierul a fost interpelat de activişti anti-proiectul minier de la Roşia Montană şi RMGC, care au afişat pentru puţin timp un banner împotriva proiectului minier, în timpul discursului său. Spre surprinderea celorlalţi oficiali prezenţi, acesta a întrerupt cuvântarea şi a insistat să le răspundă activiştilor.

Nici arădenii nu s-au arătat prea încântaţi de venirea prim-ministrului în oraşul lor. În timpul unei întâlni cu oamenii de afaceri din judeţ, protestatarii au scandat mesaje deloc prietenoase de la geamul încăperii. Iar la întoarcerea în hotelul la care era cazat, premierul a folosit de uşa din spate.