Liberalii atacaţi cu ouă şi pietre în oraşul condus de soţul Gabrielei Firea

.
. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

Campania electorală a încins spiritele în oraşul Voluntari, condus de soţul senatorului PSD Gabriela Firea, Florin Pandele. Mai mulţi liberali susţin că au fost atacaţi cu ouă şi pietre, în timp ce încercau să împartă flyere în localitatea ilfoveană, anunţă postul B1 TV.

Liberalii au relatat că, atunci când au încercat să împartă pliante electorale au fost înjuraţi şi ameninţaţi. Deşi cei care i-au atacat nu aveau însemnele unui partid, membrii PNL sunt convinşi că atacatorii au fost din PSD şi nu exclud implicarea primarului Florentin Pandele, mai ales că agresiunea împotriva lor a a vrut loc 200 de metri de poliţişti şi sub privirile consilierilor locali PSD ai Primăriei Voluntari, care nu au făcut nimic pentru a stinge conflictul..

PSD Ilfov neagă orice implicare în conflict:

"Categoric, nu membri ai PSD au atacat cu ouă sau cu orice altceva echipele de campanie liberale. PNL doreşte doar să ne defăimeze şi să se victimizeze. Îi vom da în judecată pe cei care astăzi au dat naştere unui conflict la care noi nu am fost parte! Scopul lor a fost să jignească şi să îi pună într-o lumină nefavorabilă pe preşedintele PSD Ilfov Gabriela Firea şi pe primarul oraşului Voluntari Florentin Costel Pandele.", se arată într-un comunicat transmis duminică de PSD Ilfov.

Organele de cercetare au deschis o anchetă în acest caz.

Reamintim că Voluntari şi-a creat reputaţia unei localităţi "roşii." În ziua megalomanicei lansări a candidaturii lui Victor Ponta organizată pe Naţional Arena, funcţionari ai primăriei din Voluntari au reclamat că sunt obligaţi să participe la manifestare, sub ameninţarea concedierii.

"Vreau doar să vă atrag atenţia asupra faptului că toţi angajaţii Primăriei Voluntari sau ai societăţilor legate de ea sunt forţaţi să participe la adunarea PSD de pe stadionul Naţional, sub ameninţarea concedierii. Mai mult, ei sunt forţaţi să aducă fiecare şi alte 5 persoane la manifestare", a scris un funcţionar din primăria condusă de Pandele.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne