PSD-ul lui Ponta şi PLR-ul lui Tăriceanu fac strategii comune la Sibiu

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)

Liderii locali ai Partidului Social Democrat (PSD) şi Partidului Liberal Reformator (PLR) din Sibiu, oraşul prezidenţiabilului Klaus Iohannis, au stabilit o strategie comună pentru campania electorală a premierului Victor Ponta, relatează Agerpres.

"A fost o întâlnire foarte bună în timpul căreia am stabilit ce avem de făcut pentru pregătirea datei de 16 noiembrie, când Victor Ponta trebuie să câştige alegerile. Mă bucur că ni se alătură în această campanie toţi liberalii adevăraţi, de tradiţie...", a declarat Ioan Cindrea, preşedintele Organizaţiei Judeţene Sibiu a PSD, după întâlnirea cu staff-ul judeţean al PLR.

Partidul Liberal Reformator, condus de Călin Popescu Tăriceanu, pe care Victor Ponta l-a făcut şef al Senatului şi care ar putea fi numit premier dacă Ponta va câştiga alegerile, este liderul unui vehicul cumpărat în folosul PSD-ului, pentru a dezbina PNL-ul şi a păstra ideea unui USL formal.

PRL este în fapt un mic partid de apartament din Braşov înfiinţat de un afacerist condamnat la închisoare, partid pe care, potrivit unor surse citate de Realitatea, Tăriceanu l-ar fi cumpărat cu bani primiţi de prietenul lui Victor Ponta, Sebastian Ghiţă, deputat PSD, pentru a le oferi o alterantivă liberalilor nemulţumiţi de ieşirea PNL de la guvernare odată cu ruperea USL.

Pe lângă Călin Popescu Tăriceanu, mai susţin candidatura lui Ponta la preşedinţie şi Dan Diaconescu, fondatorul PP-DD, condamnat la trei ani de închisoare pentru şantaj, şi Corneliu Vadim Tudor, fondator al Partidului România Mare şi al ziarului omonim în care "Tribunul" îşi ataca adversarii sau intelectualii români de marcă prin insulte grosiere într-un limbaj de necatalogat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne