Predoiu: Ponta-Tăriceanu, un ”tandem al recesiunii şi corupţiei”

Catalin Predoiu
Catalin Predoiu (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a susţinut, miercuri, că premierul Victor Ponta şi preşedintele senatului Călin Popescu Tăriceanu reprezintă un ”tandem al recesiunii şi al corupţiei”, relatează Mediafax.

Cătălin Predoiu a mai atras atenţia că Ponta, un premier care a dus ţara în recesiune, ar vrea să readucă la guvernare un premier care a administrat în mod deficitar mai multe fonduri publice.

De asemenea, liderul PDL a subliniat că Tăriceanu a participat la protejarea corupţiei din România, întârziind anchetele ministerului de Justiţie.

”Ceea ce observ este că domnul Ponta, un premier care a dus economia României în recesiune, a nominalizat un fost premier care a lăsat ţara cu un deficit bugetar de 6% aproximativ, a făcut praf banii de la BCR din privatizare, şi a încărcat schema administraţiei centrale cu aproximativ 150.000 de salariaţi. Premierul Tăriceanu, astăzi preşedinte de Senat, a protejat corupţii din Parlamentul României tergiversând anchetele justiţiei şi cererile ANI. Deci, constatăm că avem un tandem Ponta – Tăriceanu, un tandem al recesiunii şi al corupţiei”, a afirmat Predoiu.

Precizările prim-vicepreşedintelui PDL survine după şedinţa coaliţiei de la guvernare de marţi, când premierul Victor Ponta l-a propus pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de prim ministru.