Radu Mazăre pregătit să devină "împărat" roman

Radu Mazăre, costumat în rege, la o emsiune TV. Arhivă
Radu Mazăre, costumat în rege, la o emsiune TV. Arhivă (Captură Youtube)

Radu Mazăre este foarte ocupat în timp ce este sub control judiciar, nemaiprididind cu munca "în folosul comunităţii". Edilul Constanţei, cercetat pentru fapte de corupţie, lucrează intens la pregătirea carnavalului din Mamaia, antrenând personal fetele ce vor lua parte la paradă.

Astfel, sâmbătă, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a făcut o primă repetiţie la carul alegoric pe care va defila în 5 iulie la prima ediţie a carnavalului din Mamaia.

Însoţit de mai multe tinere, Mazăre a mers în zona Perla din Mamaia, urcându-se împreună cu acestea pe carul alegoric şi explicându-le cum trebuie să se ţină de mânere ca să nu cadă în timp vor dansa.

În acest an, primarul se va înfăţişa constănţenilor şi turiştilor îmbrăcat în Cezar, împăratul roman. Cleopatra va fi cântăreaţa Delia iar Brutus chiar fiul lui Mazăre. Pentru rolul senatorilor, edilul Constanţei i-a invitat chiar pe membrii Senatului României să i se alăture la parada ce va începe pe 5 iulie, chiar de ziua lui Mazăre.

"Am găsit luptătorii, am găsit soldaţii, am găsit gladiatorii, am găsit fetele, l-am găsit şi pe Brutus, îmi mai trebuie nişte senatori, aşa că fac o invitaţie publică, poate îmi vin nişte senatori din Senatul României pentru că am nevoie de cinci senatori. A fost o discuţie dacă Brutus să mă omoare sau nu până în final şi am hotărât că da, că aşa a fost istoria”, a mai declarat Radu Mazăre, citat de Mediafax.

Primarul nu se va costuma doar în Cezar în această vară, el se va mai îmbrăca şi în Ştefan cel Mare şi Ramses, la alte ediţii ale carnavalului.

Reamintim că anul trecut, Mazăre a condus parada îmbrăcat în costumul lui Nabucodonosor, muzica pe care a debutat marşul său triumfal prin staţiune fiind aria de operă "Corul Sclavilor."