Raluca Turcan: Dragnea, tot mai izolat. Sunt parlamentari PSD care vor susţine moţiunea de cenzură

"Dragi colegi din PSD, delimitaţi-vă de Dragnea şi Iordache! Răul făcut este deja foarte mare şi dacă mai aveţi un minim de respect faţă de această ţară trebuie să fie ascultată vocea românilor", a fost mesajul transmis pesediştilor de şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Moţiunea de cenzură depusă de PNL şi USR împotriva Guvernului Grindeanu va fi susţinută inclusiv de parlamentari din rândul PSD, a susţinut, vineri, preşedintele interimar al liberalilor Raluca Turcan.

"Dragi colegi din PSD, delimitaţi-vă de Dragnea şi Iordache! Nu lăsaţi un vătaf să transforme agenda României şi a dumneavoastră în agenda sa proprie. Cetăţenii sunt egali în faţa legii. Un grup de politicieni nu poate legifera furtul", a declarat Raluca Turcan.

Mai sunt 6 zile până la intrarea în vigoare a OUG-uri-lor "otrăvite". Potrivit şefei PNL, România trebuie să fie a celor mulţi şi nu "feuda lui Dragnea".

"Amploarea acestor proteste arată aspiraţiile cetăţenilor români din ţară şi străinătate: aplicarea legii, respect pentru cetăţeni, guvernare pentru cei mulţi, nu pentru protejaţii politici. (...) (trebuie) să eliminăm această tensiune foarte mare din societate şi încercarea de a trage România spre zona gri legislativă din anii '90. Răul făcut este deja foarte mare şi dacă mai aveţi un minim de respect faţă de această ţară trebuie să fie ascultată vocea românilor", a afirmat Raluca Turcan.

Preşedintele PNL susţine că Liviu Dragnea a demonstrat până acum că este rupt nu doar de vocea străzii, ci şi de propriul partid.

"Liviu Dragnea este tot mai izolat. Am văzut deja semnale de desolidarizare din partea unor membri PSD faţă de deciziile conducerii, faţă de intenţia domnului Dragnea de a-şi subordona total România, vor mai avea astfel de desolidarizări. (...) Vom vedea că sunt membri ai PSD care vor susţine şi moţiunea de cenzură pe care PNL a iniţiat-o", a precizat Raluca Turcan.

Mesajul PNL

"Mesajul Partidului Naţional Liberal este următorul: ascultaţi vocea oamenilor şi abrogaţi ordonanţa. Răul făcut este deja foarte mare! Dacă mai aveţi măcar un minim respect pentru această ţară, ascultaţi vocea oamenilor, abrogaţi ordonanţa!

Sau sprijiniţi în Parlament respingerea ordonanţei prin propunerea legislativă a PNL care prevede acest lucru, în regim de urgenţă. PNL solicită vot la vedere pentru proiectul de respingere a ordonanţei.

Ordonanţa a provocat nu doar multă tensiune, ci şi foarte multă deznădejde. Românii ajung la succes şi la performanţă când beneficiază de egalitate de tratament. Pentru oamenii cinstiţi şi muncitori, cea mai puternică garanţie a reuşitei o reprezintă egalitatea de tratament în faţa legii".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne