"Relax. Luaţi cu alcool. Marş la vot!"- mesajul lui Mirel Palada, consilierul lui Ponta către "pufoşi"

Mirel Palada
Mirel Palada (facebook.com)

Schimbat nu demult din funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului pe motiv de jigniri adresate presei şi preşedinţiei, consilierul premierului Ponta, Mirel Palada, a recidivat în duminica alegerilor cu o nouă postare jignitoare pe Facebook.

În timp ce românii din diaspora stăteau în ploaie şi frig ore în şir la cozi uriaşe pentru a putea vota, Palada le "recomanda" celor revoltaţi de modul în care a fost organizată votarea să se "relaxeze" şi să îi dea cu ceva alcool, gratulându-i cu apelativul "pufoşi".

De asemenea, consilierul lui Victor Ponta le atrăgea atenţia "pufoşilor" că cei din diaspora reprezintă DOAR 1,6% aşa că votul lor oricum nu face mare diferenţă.

Realitatea l-a contrazis însă pe consilierul prezidenţiabilului PSD. Diaspora chiar a făcut o diferenţă, căci "pufoşii"au sancţionat bătaia de joc a Guvernului la adresa românilor din străinătate şi au votat masiv anti-Ponta. Mai mult, zeci de mii de "pufoşi" au ieşit în stradă duminică, în mai multe oraşe ale ţării, scandând: "Jos Comunismul, Jos Ponta" şi "Klaus, scapă-ne de Mickey Mouse."

Redăm mesajul lui Mirel Palada, citat de Gândul, din care a fost eliminat un pasaj jignitor la adresa a două instituţii media:

„În străinătate sînt 294 secţii de votare. Hai să zicem 300, să fie rotund. În ţară sînt 18.553. Hai să zicem 18 mii, să fie rotund. Adică de aproximativ 60 de ori mai multe. De 63 de ori, ca să fim exacţi.

În România vor veni la vot aproximativ 10 milioane votanţi. În străinătate, aproximativ 250 mii. Hai să zicem 300 de mii, să-i mai crească un pic ficatul de plăcere lui Băsescu şi camarilei sale. Adică de cel puţin 33 de ori mai mulţi. Eu zic chiar de 40 ori mai mulţi, căci nu va fi prezenţă la vot în respectivele secţii mai mare de 250 mii votanţi.

Deci vă rog eu, stimaţi pufoşi care citiţi toate căcaturile pe Internet şi credeţi în ele mai ceva ca în Maica Precistă. Luaţi cu alcool, că relaxează sinapsele. Nu mai plecaţi după fentă. Nu vă mai luaţi după Hotnews, după Lucian Mîndruţă sau pe cine mai aveţi voi idol de formator de opinie pe-acolo prin tabăra cripto-iohannistă.

Aduceţi-vă aminte că într-o viaţă anterioară aţi făcut chiar şi esoterica materie numită aritmetică în şcoala primară. Şi aduceţi-vă aminte că 18 mii de secţii de votare în ţară e de 60 de ori mai mare decît 300 de secţii de votare în străinătate. Adică 98,4% secţii de votare în ţară, comparabil cu doar 1,6% secţii de votare în străinătate. DOAR 1,6%, pufoşilor.

Deci ascultaţi la moşul probabilistic: pot să pună politrucii lui Iohannis jde mii de poze cu periuţa de dinţi în mînă, tot degeaba. Sînt sute de mii de români care acum, chiar acum, chiar în clipa asta, cînd voi citiţi aceste rînduri ale nemernicului guvernamental, intră în secţiile de votare să dea cu ştampila să scăpăm de Băsescu şi de minionul său, Iohannis.

Acum. Chiar acum. În ţară.

Relax. Luaţi cu alcool. Marş la vot să vă treacă emoţiile.

Pufoşilor...”.