Robert Negoiţă: PSD ar trebui să se retragă de la guvernare

Robert Negoiţă, PSD
Robert Negoiţă, PSD (Epoch Times România)

Vicepreşedintele PSD, rimar al Sectorului 3 din Capitală, a cerut luni, în contextul rezultatelor obţinute la alegerile prezidenţiale, retragerea PSD de la guvernare.

"Poporul nu greşeşte niciodată. Este o lecţie pentru noi şi ar trebui să facem un pas în lateral sau poate chiar în spate. Cred că după acest vot ar trebui să dăm ocazia echipei lui Iohannis să vină să guverneze, eu sper sincer că ne va arăta o altfel de politică. Cred că nu mai trebuie să se ţină de această guvernare, dimpotrivă. În urma acestui vot, părerea mea este că ar trebui să respectăm voinţa românilor. Aceste lucruri le voi supune şi în şedinţă. Cred că e un gest de normalitate, de decenţă. Partidele ar trebui să vină în aşteptarea cetăţenilor. Vor o altfel de guvernare. Important este ce vor românii", a declarat Robert Negoiţă.

După alegeri, o mulţime de politicieni au cerut cu insistenţă demisia lui Ponta, mai ales pentru organizarea alegerilor din Diaspora, unii dintre ei fluturând chiar posibilitatea deschiderii unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de împiedicare a exercitării dreptului la vot de către zeci de mii de români.

Alţii, în schimb, sunt de părere că V. Ponta ar trebui să rămână în funcţie pentru a-şi asuma responsabilitatea pentru cheltuielile masive făcute în acest an electoral.

Cred că după acest vot ar trebui să dăm ocazia echipei lui Iohannis să vină să guverneze

Ministrul Finanţelor Publice, Ioana Petrescu, a declarat recent că actualul Guvern nu va prezenta bugetul pe 2015, pentru că nu este normal ca Victor Ponta să îşi asume un buget pentru anul viitor în contextul în care acesta nu va mai fi prim-ministru. Cum Ponta nu a devenit preşedinte, se pare că va avea ocazia să dea explicaţii pentru modul în care a gestionat banii românilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne