Robert Negoiţă susţine că nu-şi doreşte Primăria Municipiului Bucureşti

Robert Negoiţă
Robert Negoiţă (Epoch Times România)

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat, joi, pe contul său de Facebook, că nu va candida la Primăria Municipiului Bucureşti. Negoiţă, despre care s-a afirmat că va fi candidatul pe care PSD îl va arunca în cursa pentru Primăria Capitalei, susţine că îşi doreşte încă un mandat la Sectorul 3.

"Recent am fost ales preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti. Mulţi mă văd deja candidat al partidului meu la Primăria Municipiului Bucureşti.
Eu nu am uitat de angajamentele pe care mi le-am luat în vara anului 2012, în faţa locuitorilor din Sectorul 3. Am venit atunci cu un program şi am promis că îl voi realiza.

Cetăţenii Sectorului 3 ştiu şi au văzut că multe dintre promisiunile mele s-au realizat deja. Dar mai avem mult de muncă şi pentru viitor.
Având în vedere că Sectorul 3 este cel mai mare “oraş” din România, după Capitală, procesul de anvelopare a tuturor blocurilor (peste 2000) nu putea fi finalizat într-un singur mandat. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care îmi doresc să merg mai departe!", scrie Negoiţă.

De asemenea, Negoiţă, numit "Betoniţă" de locuitorii din sectorul său pentru obstinaţia cu care asfaltează cam tot ce se poate (sau nu) asfalta, mai declară ca şi-a propus să termine "amplul proces de transformare al şcolilor" şi să reformeze administraţia locală la standarde germane, "pentru a ajunge să trăim în cel mai Verde, Inteligent şi European oraş din România – Sectorul 3. "

"Am investit foarte mult timp şi efort în activitatea de primar de sector, iar oamenii ştiu acest lucru. Doresc să-mi respect toate angajamentele pe care mi le-am luat în faţa cetăţenilor Sectorului 3.", conchide primarul.

Reamintim că Robert Negoiţă este unul dintre cei mai controversaţi primari de sector. În zona pe care acesta o păstoreşte, s-au format două grupuri cetăţeneşti de iniţiativă, care-i reproşează primarului lipsa de transparenţă în actul decizional, lipsa de respect faţă de oameni, tăierile de copaci, investirea banul public în mobilier urban prost gândit şi inutil, că îşi face primărie într-o şcoală monument istoric etc.

Cetăţenii critică şi modul în care se fac reabilitările, unul din aspectele acuzate de aceştia fiind faptul că primăria a cumpărat termopane de la o firmă aparţinând familiei primarului şi îi mai reproşează edilului că a declanşat un asalt al betonării asidue a sectorului 3.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne